Ajankohtaista

20.11.2017

Joensuun edunvalvontajaosto hakee puheenjohtajaa vuodelle 2018

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) Joensuun kampuksen edunvalvontajaosto hakee
puheenjohtajaa vuodelle 2018. Edunvalvontajaosto kokoaa yhteen joensuulaiset ainejärjestöt, hallinnon
opiskelija edustajat (myöhemmin HallOpEd) sekä kaikki edunvalvonnasta ja opiskelijoiden hyvinvoinnista kiinnostuneet opiskelijat.

Edunvalvontajaoston tehtävänä on toimia edunvalvonnan tiedotuskanavana ISYY:n, hallopedien ja
ainejärjestöjen välillä, tukiverkostona jäsenilleen, edunvalvontaa tai opiskelijoiden hyvinvointia edistävien tapahtumien järjestäjänä ja yhteistyön kehittäjänä. Jaostossa ovat ainejärjestöjen hallitusten nimeämät edustajat, hallopedit, ja ISYY:n hallituksen edunvalvontasektorin vastaavat sekä edunvalvontasihteeri. Jaoston kokoukset ovat avoimia kaikille ISYY:n jäsenille ja kutsuvieraille.

Jaoston puheenjohtaja vastaa jaoston toiminnasta ja toiminnan organisoimisesta. Jaoston puheenjohtaja toimii myös yhteistyössä ISYY:n hallituksen edunvalvontasektorin vastaavien kanssa sekä ISYY:n edunvalvontasihteerin kanssa. Lisäksi jaostojen puheenjohtajat ovat ISYY:n kampusvaliokunnan jäseniä, joka on ISYY:n paikallisesta toiminnasta päättävä ja paikallista toimintaa toteuttava elin Joensuun kampuksella.

Puheenjohtajana pääset kehittämään johtamis- ja delegointitaitojasi, kuulemaan ja vaikuttamaan
ajankohtaisiin edunvalvontasektorin asioihin sekä järjestämään ISYY:n toimintaa kampusvaliokunnan
(kampusrysäys, itsenäisyyspäivä ja vappu) ja jaoston (hengailuillat, Kirjan- ja ruusun päivä, hymy- ja
valitusviikot) kautta Joensuun kampuksella.

Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään lähettämään sähköpostitse osoitteeseen soko@isyy.fi, ennen jaoston seuraavaa kokousta. Jaoston puheenjohtajaksi esitettävä henkilö valitaan Edunvalvontajaoston kokouksessa maanantaina 27.11. klo 16 alkaen ISYY:n kokous- ja saunatilassa Suvaksella (Suvantokatu 6, 80100 Joensuu kellarikerros). Lopullinen valinta tehdään ISYY:n edustajiston kokouksessa 8.12.

Lisätietoja:
Pekka Koivaara, Edunvalvontasihteeri, soko@isyy.fi, p. 050 535 3376
Niklas Leinonen, Edunvalvontajaoston puheenjohtaja, leinonen.niklas@gmail.com, p. 044 041 0921

22.11. Ilmoitusta muokattu. Jaoston puheenjohtajasta tehdään esitys edunvalvontajaoston kokouksessa. Jaostojen puheenjohtajat valitaan edustajiston kokouksessa 8.12.