Ajankohtaista

23.01.2017

Kuopion liikuntailtapäivän valokuvakisa

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta ISYY:n Kuopion vapaa-ajan jaosto järjestää Kuopion liikuntailtapäivän yhteydessä 14.2.2017 valokuvakisan. Vangitse parhaat hetket liikuntailtapäivän aktiviteeteista ja postaa kuva Instagramiin hashtageilla #ISYY ja #liikuntailtapäivä2017. Valokuvakilpailun raadin mieltä lämmittää erityisesti, jos teema ”rakkaudesta lajiin” välittyy otoksesta. Parhaan kuvan napannut palkitaan.

Kilpailun säännöt:

Kuvien jakaminen Instagramissa Kuopion liikuntailtapäivän kuvakisassa:

– Kilpailun järjestää Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta ISYY:n Kuopion vapaa-ajan jaosto
– Kilpailu on käynnissä 14.2.2017
– Kilpailu ei ole Instagramin tai minkään muun sosiaalisen median suosittelema, sponsoroima tai hallinnoima, eikä millään tavalla liity Instagramiin. Osallistujien tulee vapauttaa Instagram kaikesta vastuusta.
– Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan sen sääntöjä.
– Kilpailussa jaettavien kuvien tulee olla hyvän maun mukaisia. Loukkaavia, rasistisia, halventavia tai muuten epäasiallisia kuvia ei sallita.
– Osallistujalla tulee olla täydet oikeudet kuvaan tai videoon, eikä se saa loukata tekijänoikeuksia, Suomen lakia tai Instagramin käyttöehtoja.
– Kilpailuun osallistuja vastaa itse siitä, että hänellä on kuvassa mahdollisesti esiintyvien henkilöiden lupa kuvan julkaisuun ja sen käyttöön näiden sääntöjen kuvaamalla tavalla. Kilpailuun osallistujan tulee kysyttäessä pystyä esittämään kaikkien kuvassa esiintyvien suostumukset.
– Kilpailun sääntöjen tulkintaan ja soveltamiseen liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee sen järjestäjä.
– Järjestäjä ei vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuneen välillisesti tai välittömästi osallistumisesta kilpailuun.

Lue lisää:

Kevään 2017 iikuntailtapäivän ohjelmat julkaistu
FB: Kuopion liikuntailtapäivän jatkobileet

Päivitetty 30.1.2017