Ajankohtaista

01.02.2018

Mikä ISYY?: ISYY pähkinänkuoressa

Mikä Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) on, mitä se tekee ja millaisia palveluja ja toimintaa tarjoamme jäsenillemme eli sinulle?

Jotta oppisit tuntemaan meidät paremmin, esittelemme vuoden 2018 aikana ISYYn viestintäkanavissa kuukausittain ylioppilaskuntaa, sen toimintaa ja palveluita, kuten edunvalvontaa, häirintäyhdyshenkilöitä, vuokrattavia tiloja ja kerhotoimintaa sekä toimijoitamme. Seuraa siis ISYYn nettisivuja ja Facebook– ja Instagram-tilejä sekä lue uutiskirjeitämme Wiikko-Ärsykettä ja Weekly Feediä ja ylioppilaslehteämme Uljasta.

Helmikuussa kuulet lisää toimijoistamme, kuten ISYYn edustajistosta, hallituksesta ja henkilökunnasta.

Toiminnastamme ja palveluistamme saat tietoa myös ISYY-ständeiltä, joita järjestetään kevään ja syksyn aikana kuukausittain kampuksillamme. Tiedotamme ständien ajankohdista ja teemoista ISYYn verkkosivuilla ja uutiskirjeissä.

ISYY pähkinänkuoressa

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta on Itä-Suomen yliopistossa opiskelevien etu- ja palvelujärjestö, joka toimii Joensuun ja Kuopion kampuksilla. Valvomme jäsentemme etuja ja järjestämme vapaa-ajan toimintaa, kuten erilaisia tapahtumia sekä liikuntapalveluja SYKETTÄ korkeakoululiikunnan kautta. Tarjoamme jäsenillemme myös opiskelijayhteisön, jonka toimintaan (esim. jaostot ja kerhot) olet lämpimästi tervetullut mukaan.

ISYYn jäsenyyden myötä saat lisäksi käyttöösi YTHS:n terveydenhuoltopalvelut, matka- ja ruoka-alennukset sekä useita muita etuja opiskelijakortillasi.

Jäseniämme ovat kaikki UEFissa ylempää tai alempaa korkeakoulututkintoa suorittavat opiskelijat, joita on tällä hetkellä noin 13 300. Ylioppilaskunnan jäsenyys on lakiin perustuva.

#mikäISYY

Lue lisää:

Tule tapaamaan ISYYn toimijoita kevään mittaan ISYY-ständeille (25.1.2018)

Päivitetty 27.8.2018