Ajankohtaista

23.04.2018

Mikä ISYY: Tapahtumat

#MikäISYY sarja jatkuu näin sopivasti vapun alla ISYYn tapahtumien esittelyllä!

ISYY järjestää lukuvuoden aikana kymmeniä, kaikille jäsenille avoimia tapahtumia. Suurimmat ja varmasti opiskeluajan mieleenpainuvimpia muistoja tarjoavat tapahtumat sijoittuvat lukuvuoden alkuun syyskuulle sekä keväälle vapun yhteyteen. Pitkin vuotta järjestetään muun muassa hengailuiltoja, teemapäiviä ja -viikkoja sekä muita pienempiä tempauksia.

Lukuvuoden aloittaa jokaisella kampuksella Kampusrysäys, jonka kruunaa yksi fuksivuoden ehdottomista kohokohdista, uusien opiskelijoiden kaupunkisuunnistus. Itsenäisyyspäivänä ISYY järjestää näyttävän soihtukulkueen ja alkuvuodesta yhdessä ammattikorkeakoulun opiskelijoiden kanssa Winterfest-talviriehan Kuopiossa.

Vappu on opiskelijan riehakkainta aikaa ja varma merkki lähestyvästä kesästä! ISYYn perinteinen vapputapahtuma on Joensuussa ja Kuopiossa aatonaattona järjestettävä Savo-Karjala excursio, jolloin opiskelijat viilettävät bussikyydeillä lähikuntien paikallisista anniskeluravintoloista toiseen. Varsinaisena vappuaattona ISYY järjestää jokaisella kampuksella oman vappuaaton tapahtuman akateemisten perinteiden mukaan. Joensuussa lakitetaan alkukivet ja “torso”, Kuopion torilla uitetaan proffa ja lakitetaan Velj’mies-patsas, sekä Savonlinnassa pässi. Kampusten vapputapahtumiin kuuluu myös opiskelijoiden puheita, esityksiä ja kulkueita.

Tulevat tapahtumat voi aina bongata ISYYn viestintäkanavista!

Vapun ajan tapahtumista voi lukea lisää: 

Vappu Kuopiossa 2018
Vappu Joensuussa 2018

Lue lisää:

Mikä ISYY: Kioski
Mikä ISYY: Jaostot
Mikä ISYY: Henksu
Mikä ISYY: Hallitus
Mikä ISYY: Edustajisto
Mikä ISYY: ISYY pähkinänkuoressa