Ajankohtaista

12.10.2018

Palvelumuotoilua yrityksiin -seminaari Joensuussa 15.11.2018

Itä-Suomen yliopisto ja Joensuun Tiedepuisto toteuttavat yhteistyössä seminaarin, jossa esitellään palvelumuotoilun hyödyntämistä osana liiketoiminnan kehittämistä. Seminaarin pääpuhujana on palvelumuotoilun pioneeri Mikko Koivisto.

Mikko Koivisto toimii Hellonin johtavana palvelumuotoilijana ja asiakaskokemusjohtajana. Mikko valittiin vuoden 2017 Ornamo-palkinnon saajaksi saavutuksistaan muotoilun uudistajana ja työstään palvelumuotoilun pioneerina. Työssään häntä ohjaa halu kehittää innovatiivisia, ihmislähtöisiä ja liiketaloudellisesti kannattavia palveluja. Hän on saanut työstään, mm. iF Design Award, Global Service Design Award sekä useamman Vuoden Huiput -palkinnon.

Ilmoittaudu 5.11. mennessä.

Maksuton seminaari järjestetään Joensuussa Joensuun Tiedepuistolla 15.11.2018 klo 12.00–16.00. Seminaariin mahtuu mukaan 40 opiskelijaa ilmoittautumisjärjestyksessä!

Palvelumuotoilua yrityksiin -hanke saa rahoitusta Pohjois-Karjalan maakuntaliiton AIKO-rahoituksesta. Hankkeen toteuttajina toimivat yhteistyössä Itä-Suomen yliopiston Koulutus- ja kehittämispalvelu Aducate ja Joensuun Tiedepuisto Oy.