Ajankohtaista

03.09.2014

Rysäytä lukuvuosi käyntiin – Kampusrysäys tulee taas!

Rysäytä lukuvuosi kerralla käyntiin Kampusrysäyksessä, jota vietetään UEF:n kaikilla kampuksilla tänä vuonna jo kolmatta kertaa. Kampusrysäyksiä juhlitaan eri kampuksilla samana päivänä Itä-Suomen yliopiston lukuvuoden avajaisten kanssa eli ke 3.9.2014 Joensuussa, to 4.9.2014 Kuopiossa ja ti 9.9.2014 Savonlinnassa.

Ohjelmassa on rentoa yhdessäoloa, loistavaa musiikkia ja kilpailuja. Kerää siis opiskelukaverisi tai kollegasi kasaan ja tule juhlistamaan lukuvuoden alkua, tutustumaan uusiin ihmisiin ja seuraamaan, millaisia asukokonaisuuksia kaupunkisuunnistukseen osallistujat ovat tänä vuonna loihtineet päälleen! Ota mukaan myös oma piknik-kori ja eväät.

Kampusrysäyksistä käynnistyvät ykkösvuosikurssilaisten kaupunkisuunnistukset.

Kampusrysäyksen järjestäjinä ovat Itä-Suomen yliopisto ja ylioppilaskunta.

Löydät täältä kootusti tietoa kaikkien kampusten Kampusrysäyksistä. Seuraa ilmoittelua myös Wiikko-Ärsykkeiden ja sähköpostilistojen kautta, ilmoitustauluilla sekä ISYY:n verkkosivuilla ja Facebookissa. Lisätietoja saat tarvittaessa myös ISYY:n kampustoimistoilta.

Kampusrysäys Joensuun kampuksella

Joensuussa Kampusrysäys järjestetään Carelian takapihalla keskiviikkona 3.9. klo 16.00–18.00. Ohjelmassa on ISYY:n bändikisan voittajan – The Spiral Quest -bändin – ulkoilmakeikka, Kehitysmaajalkapalloa, mölkyn peluuta ja kesäisestä ilmasta nauttimista piknik-tunnelmissa Carelian sisäpihalla.

Kampusrysäyksessä on tarjolla myös lanteita liikuttavaa musiikkia, josta huolehtivat DJ KerOne ja ohjattu zumbatuokio. Uusien opiskelijoiden kaupunkisuunnistus alkaa kampustapahtumasta klo 17.45.

Kampusrysäyksessä voi myös evästää oman piknik-korin kanssa samalla, kun kuuntelet hyvää musiikkia ja seuraat kisailuja. Käy myös kuvauttamassa itsesi #kutsumua-kampanjaa varten kampanjapisteellä klo 16–17.

Alustava ohjelma:

JOENSUU ke 3.9.2014 klo 16.00–18.00
Paikka: Carelian takapiha

Klo 16.00 Tapahtuman avaus ja Reggae Time DJ KerOne
Klo 16.23 Kaupunkisuunnistuksen lipunmyynti
Klo 17.00 The Spiral Quest
Klo 17.45 Zumba ja kaupunkisuunnistuksen startti
Klo 18.00 tilaisuus päättyy

Tietoa Joensuun kaupunkisuunnistuksesta:

Suunnistus starttaa Carelian pihamaalta 3.9. klo 17.45 alkaen ja siihen voivat osallistua myös muut kuin uudet opiskelijat. Kaupunkisuunnistuksen passi on fuksiryhmille ilmainen, muille ryhmille 25 €/ryhmä.

Passien ennakkomyynti 3.9. Kampusrysäyksessä Carelian pihamaalla klo 16.23 alkaen. Passin hintaan sisältyy pääsy jatkoklubeille Kerubiin (rock/indie/pop) ja Ilonaan (nightclub/dance). Lisäksi saat haalarimerkin!

Kampusrysäys Kuopion kampuksella

Kuopiossa Kampusrysäys järjestetään Studentian ympäristössä torstaina 4.9. klo 15.00–18.00. Luvassa on ainejärjestöjen ja laitosten välinen mölkkymittelöinti, jossa palkinnot eivät päätä huimaa. Voit voittaa itsellesi muun muassa vanhoja kravatteja!

Lisäksi Kampusrysäys tarjoaa osallistujien korville loistavaa musiikkia, josta vastaavat Dj Tesno sekä ISYY:n bändikisan voittajan – The Spiral Quest. Tarjolla on myös evästystä piknikin muodossa, ota siis mukaan omat evääsi ja kaverisi. Uusien opiskelijoiden kaupunkisuunnistuksen starttaa Sykettä Savilahden alkulämmittely klo 17.05, jonka jälkeen ensimmäiset ryhmät lähtevät liikkeelle tapahtumasta klo 17.15 eteenpäin.

Alustava ohjelma:

KUOPIO to 4.9.2014 klo 15.00–18.00
Paikka: Studentian edessä

Klo 15.00 Tapahtuman avaus: Ylioppilaskunnan tervehdys (kampuspuheenjohtaja Juho Pulkka), Dj Tesno ja piknik
Klo 15.15 Ilmoittautumispisteet kaupunkisuunnistukseen aukeavat
Klo 15.15 Mölkkymittelö (UEF henkilökunta vs. ainejärjestöt)
Klo 16.15 The Spiral Quest
Klo 17.05 Sykettä Savilahdella -alkulämmittely kaupunkisuunnistukseen lähtijöille (ja muillekin)
Klo 17.15 Uusien opiskelijoiden kaupunkisuunnistus starttaa
Klo 18.00 Tapahtuma päättyy

Oheisohjelmaa:

● Kaupunkisuunnistukseen osallistuvien Pimp your team -piste Lukemalla! – Parhaan joukkueasun voittava tiimi palkitaan suunnistukseen jälkeen Ilonassa!
● Mukana myös Kuopion Sirkus – Tule ja askartele oma popcorniastia ja hae popcorneja!
● Kerhot ja jaostot esittelevät toimintaansa, mukana mm. ISYY:n kopo- ja sopojaosto, toimintajaosto ja järjestöjaosto. Mukana myös Frank!
● Ikuista Kampusrysäyksesi pussauskopissa tai kuvauta itsesi #kutsumua-kampanjaa varten
● Piknik omilla eväillä

Tietoa Kuopion kaupunkisuunnistuksesta:

Ilmoittautuminen suunnistukseen tapahtuu Kampusrysäyksen yhteydessä Lukemalla 4.9. klo 15.15–17.00. Suunnistus starttaa klo 17.05, jolloin saadaan kaikkien lantiot lämpimiksi suunnistuksen alkulämmittelyssä. Tämän jälkeen ensimmäiset suunnistajat lähtevät Kampusrysäyksestä klo 17.15. Kaupunkisuunnistukseen on neljä lähtöä: 17.15, 17.30, 17.45 ja 18.00. Lähtöjärjestys määräytyy ilmoittautumisjärjestyksen mukaan.

Kaupunkisuunnistukseen voivat osallistua kaikki uudet opiskelijat, myös kv-opiskelijat.

Iltabileet:

Kaupunkisuunnistukseen iltabileet järjestetään Ilonassa. Liput bileisiin maksavat 5 €/kpl ja niitä voivat ostaa myös muut kuin uudet opiskelijat. Lippuja on myynnissä 200 kpl ja niitä voi ostaa käteisellä ylioppilaskunnan toimistolta Lukemalta sen aukioloaikoina. Lippu sisältää sisäänpääsyn sekä narikkamaksun.

Kaupunkisuunnistukseen osallistuvat pääsevät Ilonaan ilmaiseksi heille jaettavilla rannekkeilla.

Kaupunkisuunnistuksen jatkobileistä on järjestetty bussikuljetus klo 03.30 Ilonan edestä Puijonlaakson kautta Neulamäkeen. Bussikyyti ei maksa mitään, eikä siihen tarvitse ilmoittautua etukäteen, riittää, kun saapuu ajoissa paikalle.

Kampusrysäys Savonlinnan kampuksella

Savonlinnassa Kampusrysäykseen kokoonnutaan yliopiston piha-alueelle tiistaina 9. syyskuuta klo 15.00–18.00. Tapahtumassa järjestetään ohjelmaa ja paikalla on musiikkia ja ruokaa tarjolla. Kampusrysäyksen musiikista vastaa opiskelijoiden oma bändi Preerian lapsenlapset. 200 nälkäisimmälle on tarjolla kasviskeittoa suoraan soppatykistä! Myös omat piknik-eväät voi tuoda mukanaan.

Ohjelmassa on mölkkykisa, lörtsynsyöntikilpailu ja tietovisa. Kilpailujen palkinnot ovat yllätyksellisiä. Käy myös kuvauttamassa itsesi #kutsumua-kampanjaa varten kampanjapisteellä klo 16–17.

Kampusrysäyksen jälkeen järjestetään kaupunkisuunnistus, jossa tuutorit ja ylioppilaskunta pitävät rasteja. Lähtö suunnistukseen tapahtuu klo 17.30.

Savonlinnassa yhteistyökumppaneina ovat mm. Auto-Kilta Trucks Oy, Kirjakauppa Knut Posse, Subway Savonlinna, Citymarket ja Amica Välkky.

Alustava ohjelma:

SAVONLINNA ti 9.9.2014 klo 15.00–18.00
Paikka: Yliopiston piha-alue
Juontaja: Paula Martikainen

Klo 15.00 Tapahtuman avaus
– Piknik alkaa, kasviskeittoa soppatykistä 200:lle nopeimmalle
– Puheet (Perttu Vartiainen, UEF ja Paula Martikainen, ISYY)

Klo 15.15 Taustamusiikkia äänilevyltä, Dj Ilari Lempiäinen
– yliopiston henkilökunnan ja kampusvaliokunnan välinen mölkkykisa
– muut kilpailut, ilmoittautuminen paikan päällä (lörtsyn syönti, tietovisa)

Klo 15.30 Musiikkia: opiskelijoiden bändi Preerian lapsenlapset
Klo 17.30 Kaupunkisuunnistukseen lähtö
Klo 18.00 Tilaisuus päättyy, siivous

Tietoa Savonlinnan kaupunkisuunnistuksesta:

Kaupunkisuunnistus starttaa 9.9. Kampusrysäyksestä yliopiston piha-alueelta klo 17.30 ja se on tarkoitettu uusille opiskelijoille. Uusien opiskelijaryhmien tuutorit informoivat oman ryhmänsä jäseniä tarkemmin kaupunkisuunnistukseen liittyvistä asioista.

Lue lisää:

Facebook: Kampusrysäys 2014
UEF: Lukuvuoden avajaiset Joensuun kampuksella 3.9.
UEF: Lukuvuoden avajaiset Kuopion kampuksella 4.9.
UEF: Lukuvuoden avajaiset Savonlinnan kampuksella 9.9.


Kuva: Pasi Huttunen

 

Julkaistu 14.8.2014
Päivitetty 4.9.2014 klo 10:32