Ajankohtaista

17.08.2018

SYKETTÄ Appro 2018

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) järjestää SYKETTÄ Appron 3.–16.9.2018 Joensuussa ja Kuopiossa. Liikunnallinen SYKETTÄ Appro on osa SYKETTÄ-korkeakoululiikunnan ilmaisia kokeiluviikkoja. SYKETTÄ Appron tarkoituksena on kannustaa opiskelijoita liikkumaan hauskalla tavalla, tutustuttaa heitä korkeakoululiikunnan palvelutarjontaan sekä herättää kipinä liikunnallisuuteen. Tapahtumaan voivat osallistua Joensuun ja Kuopion korkeakoulujen opiskelijat.

SYKETTÄ Approssa kerätään liikuntasuorituksista merkintöjä appropassiin. Merkinnän saa SYKETTÄ-liikuntakalenterin ohjatuista tunneista ja jokainen liikuntakerta on yhden merkinnän arvoinen. Appropassin palauttaneet saavat suoritusmääräänsä vastaavan tutkintotason haalarimerkin: 2–3 merkintää oikeuttaa pronssiin, 4–6 hopeaan, 7–9 kultaan ja vähintään 10 merkintää timanttiin. Jokainen passin palauttanut osallistuu arvontaan, jossa on palkintoina mm. sykemittari.

Appropasseja jaetaan viikoilla 35–37 kampuskohtaisissa toimipisteissä. Tarkemmat jakopaikat ja -ajat löydät kampuskohtaisista ohjelmista. Appropasseja ja haalarimekkejä on rajoitettu määrä kampuksittain.

Joensuun ohjelma
Kuopion ohjelma

Facebook: SYKETTÄ Appro 2018

#sykettäappro #liikuntaappro #sportsappro