Ajankohtaista

10.11.2014

SYKETTÄ-liikuntapalvelut hakee korkeakouluharjoittelijaa Kuopioon

SYKETTÄ – Kuopion korkeakoululiikunta hakee korkeakouluharjoittelijaa hetimmiten alkavaan, helmikuun 2015 loppuun saakka jatkuvaan pestiin. Harjoittelijan toimenkuvaan kuuluu pääasiallisesti Kuopion korkeakoululiikunnan viestinnän ja markkinoinnin tehtäviä sekä liikuntatuutoroinnin suunnittelua. Työsopimus solmitaan Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan (SAVOTTA) kanssa.

SYKETTÄ-korkeakoululiikunnan palvelut ovat startanneet Kuopiossa tammikuussa 2014. Kokonaisuus rakentuu www.sykettä.fi -sivustolla esitellyn liikuntakalenterin ympärille. SYKETTÄ-liikuntapalvelut on monipuolinen, edullinen sekä käyttäjälähtöinen palvelukokonaisuus. Erityispiirteenä on matalan kynnyksen liikuntamuodot.

Tehtävän kuvaus

Korkeakouluharjoittelijan tehtävänä on ensisijaisesti osallistua kevään 2015 SYKETTÄ-palveluiden markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen Kuopion kampuksella. Harjoittelijan tehtävänä on myös tutustua valtakunnalliseen liikuntatuutoroinnin konseptiin ja tehdä suunnitelma paikallisesta toiminnasta liikuntatoimijoiden kanssa. Harjoittelija työskentelee Kuopion korkeakoululiikunnan työympäristössä osallistuen muuhunkin arjen pyörittämiseen tiiviissä yhteistyössä Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan sekä Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) kanssa.

Edellytämme korkeakouluharjoittelijalta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, itsenäisiä työskentelytaitoja ja aloitteellisuutta. Toivomme kokemusta ja ideoita markkinoinnin ja viestinnän saralta sekä kiinnostusta opiskeluhyvinvointia edistäviä liikuntapalveluja kohtaan. Kuopiossa toimivien korkeakoulujen ja niiden liikuntapalvelujen tarjoajien tuntemus on eduksi. Harjoittelu soveltuu sekä ammattikorkeakoulu- että yliopisto-opiskelijalle. Harjoittelija toimii tiimissä SAVOTTAn liikuntasuunnittelijan sekä ISYY:n järjestö- ja liikuntasihteerin kanssa. Uudet rohkeat ideat, sekä erilaiset verkostot katsotaan eduksi.

Harjoittelun ajankohta

Harjoittelu alkaa niin pian kuin mahdollista ja jatkuu helmikuun 2015 loppuun saakka. Tarkempi ajankohta sovitaan yhdessä harjoittelijan kanssa. Työaika on täysipäiväinen, mutta joustamme esimerkiksi opintojen vuoksi. Harjoittelusta maksetaan palkkaa 951,10 e/kk, joka määräytyy opiskelijakuntien TES:n, palkkaluokan I harjoittelupalkan mukaisesti.

Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään toimittamaan 16.11.2014 mennessä SAVOTTAan sähköpostitse osoitteella saara.hanhela@savonia.fi. Otsikoi hakemuksesi: “Harjoittelupaikka/oma nimi”. Haastattelut järjestetään 19.11.2014.

Lisätietoja:

Liikuntasuunnittelija Saara Hanhela, p. 044 785 5087

Lue lisää:

Tutustu SYKKEEN nettisivuihin