Ajankohtaista

20.02.2014

Tahdon-asia sosiaalisessa mediassa – osallistu kampanjaan

Tasa-arvoinen avioliittolaki on torstaina 20.2.2014 eduskunnan täysistunnon käsittelyssä, josta aloite lähetetään eteenpäin valiokuntakäsittelyyn. Täysistunto alkaa klo 14. Tahdon-asiaa tuodaan tämän vuoksi esiin sosiaalisessa mediassa (Facebook, Twitter, Instagram) kuvin ja tekstein. Some-kampanja on Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) organisoima. Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) on mukana kampanjassa.

Ohjeet some-kampanjaan osallistumiseen:

1. Ota rakkausteemainen kuva
Kuvassa voi olla esimerkiksi sinä tai kaverisi tekemässä käsillänne sydämiä, kuvassa voi olla sydän piirrettynä vaikkapa post it –lappuun… Vain mielikuvitus on rajana! (Jos kuvassa on muitakin kuin sinä, muista kysyä lupa kuvan julkaisemiseen.)

2. Lataa kuva
Voit ladata kuvan valitsemaasi sosiaaliseen mediaan, esimerkiksi Facebookiin (postaukseksi,profiilikuvaksi tai kansikuvaksi), Twitteriin tai Instagramiin

3. Liitä kuvaan kuvateksti ja hashtag #rakkauskuuluukaikille

Huomioithan, että kuvien postaaminen aloitetaan torstaina 20.2. klo 12.00. Eduskunnan täysistunto alkaa klo 14. Toivotaan, että hashtag nousee suosituksi, ja kuvat näkyvät laajasti eri median kanavissa!

Kuvien, kuvatekstien ja viestien on oltava hyvän maun mukaisia ja hengeltään positiivisia. Loukkaavia, rienaavia tai muuten epäasiallisia juttuja ei saa käyttää.

 

Lisätietoja:

Paula Martikainen, hallituksen puheenjohtaja, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, puheenjohtaja@isyy.fi, p. 044 576 8400

 

Julkaistu 20.2.2014