Ajankohtaista

07.08.2014

Uljas kaipaa tietoa: Missä isyyläiset juoksevat – kerro oma lempireittisi

ISYY – Kaikki kolme kampuskaupunkia ovat hyviä paikkoja juosta, mutta missä ovat parhaat polut ja reitit? Uudet opiskelijat etsivät pian juoksun tuomaa endorfiinihumalaa Joensuusta, Kuopiosta ja Savonlinnasta.

Jos tykkäät juosta, omistat sopivan puhelimen ja käytät siinä sovellusta, jonka saa piirtämään liikkumasi reitin kartalle, ota kuva kartasta, jossa reitti näkyy ja lähetä se meille. Julkaisemme kuvat, ja tarjoamme isyyläisille kertaheitolla hyvän käsityksen siitä, missä kannattaa kirmata.

Kuinka toimin?

1. Aseta laitteesi piirtämään kartalle juoksureittisi Kuopiossa, Joensuussa tai Savonlinnassa.

2. Juokse!

3. ota esimerkiksi ruudunkaappaus kartasta, jossa reitti näkyy.

4. lähetä kuva osoitteeseen pasi.huttunen@uljas.net 25.8. mennessä. Laita viestin otsikoksi JUOKSUREITTINI sekä kampuskaupunkisi. Viestin tekstikentässä kuvaile reittiä omin sanoin, ja kerro sen eduista; miksi se on paras? Kerro nimesi, puhelinnumerosi ja osoitteesi, jos haluat osallistua arvontaan. Osallistujien kesken arvomme kaksi lippua Lehtiä Ilosaaressa -festivaalille. Jos laitat yhteystietosi, mutta et halua meidän kenties ottavan sinuun yhteyttä haastattelun merkeissä, mainitse se viestissäsi.

5. Mene Lehtiä Ilosaaressa -festarille juhlimaan endorfiinipäissäsi.

 

Julkaistu 7.8.2014