Ajankohtaista

08.08.2016

HAKUKUULUTUS: VUOSIJUHLAMESTARI

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta hakee

Vuosijuhlamestaria ISYY:n vuosijuhliin 2017.

Vuosijuhlamestarin tehtävänä on organisoida ylioppilaskunnan vuosijuhlan valmisteluja ja juhlan toteutus. Työnkuvaan kuuluu yhteistyökumppaneiden hankkiminen vuosijuhlaan, vuosijuhlien valmistelun koordinointi mm. juhlapaikan varaaminen, juhlien ohjelman rakentaminen ja kutsujen lähettäminen. Vuosijuhlamestari hoitaa juhlien valmistelusta ja toteuttamisesta merkittävimmän osan, mutta hänellä on tukenaan vuosijuhlatyöryhmä. Lisäksi tehtäviin kuuluu mahdollisen vuosijuhlaviikon ohjelman suunnittelu yhdessä työryhmän kanssa.

Vuosijuhlat pidetään 18.3.2017 Savonlinnassa.

Vuosijuhlamestarilta odotetaan omaa aktiivisuutta, sitoutuneisuutta, kykyä asioiden organisointiin ja taitoa johtaa vuosijuhlatyöryhmän toimintaa. Aikaisempi kokemus vuosijuhlien tai muiden vastaavanlaisten tapahtumien järjestämisestä sekä markkinointikokemus katsotaan eduksi.

Hakijalta edellytetään tuntemusta vuosijuhlista, organisointitaitoja, yhteistyökykyä, oma-aloitteista asennetta ja palveluhenkisyyttä. Ylioppilaskunnan organisaatioon ja toimintaan voit tutustua osoitteessa www.isyy.fi

Vuosijuhlamestarin tehtävä on projektiluonteinen. Tehtävä on työajaltaan joustava toimi ja täytetään määräaikaiseksi työsuhteeksi, päättymään vuosijuhlaprojektin päätyttyä. Vuosijuhlamestarin työssä on kiinteä 800 euron korvaus sekä 20 % provisio yhteistyökumppanuuksista.  Työ alkaa heti kun tehtävään valitulla on mahdollista.

Vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelot jätetään ylioppilaskunnan hallituksen puheenjohtajalle sähköisesti puheenjohtaja(at)isyy.fi perjantaihin 26.8. kello 12.00 mennessä. Sähköpostiin otsikko ”Vuosijuhlamestarihaku”. Nimeä mahdolliset liitetiedostot selkeästi omalla nimelläsi “Matti Meikäläinen CV ja Matti Meikäläinen hakemus”. Haastateltavaksi kutsuttaville hakijoille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti.

Lisätietoja:

Pääsihteeri  Anna-Kristiina Mikkonen, paasihteeri(at)isyy.fi, 044 576 8417

Hallituksen puheenjohtaja Juho Ikonen, puheenjohtaja(at)isyy.fi, 044 576 8400