Ajankohtaista

05.11.2013

Hallituksen selonteko jäsenistölle – lokakuu

Lokakuussa hallitus on työstänyt toimintasuunnitelmaa ja linjoja, tavannut SYL-kummiaan Joelia ja kommentoinut SYL:n liittokokousmateriaaleja.

Hallituksen päivittäiseen selontekoon lokakuulta voit tutustua kokonaisuudessaan: Hallituksen päivittäinen selonteko, lokakuu

 

Tiivistelmä

Marjo Turunen (hallituksen puheenjohtaja)
Marjo on työstänyt ylioppilaskunnan strategiaa strategiatyöryhmän kanssa ja toimintasuunnitelmaa hallituksen tosuyössä sekä osallistunut Opetuksen ja ohjauksen teemapäivään.

Topias Tamminen (1. varapuheenjohtaja ja ympäristö)
Topias on tavannut toimitilayksikön johtajaa, Ghanalaista kaakaoviljelijää ja Keskustan valtuustoryhmän jäseniä.

Olli-Pekka Sartanen (2. varapuheenjohtaja ja liikunta)
O-P on osallistunut liikuntatuutorointipalaveriin, suunnitellut Opiskelijan Itä-Suomi -yhdistyksen tulevaisuuden toimintaa ja osallistunut Sykettä Savilahdella -ohjausryhmän brainstormaukseen.

Toivo Haimi (edunvalvonta: sosiaalipolitiikka)

Noora Kettunen (edunvalvonta: vapaa-aika ja kehitysyhteistyö)
Noora on osallistunut hyvinvointi- ja kehitysyhteistyöviikkoon sekä Kontiolahdella järjestettyihin Karjalaisten kolmiottelun OSM-kisoihin.

Satu Koikkalainen (edunvalvonta: koulutuspolitiikka)
Satu on käynyt kopotapaamisessa Helsingissä, osallistunut Joensuun koulutuspoliittisen jaoston kokoukseen ja videoseminaariin opiskelijavalintojen uudistuksesta.

Paula Martikainen (edunvalvonta: viestintä ja tuutorointi)
Paula on osallistunut tuutoreiden puolivälitapaamisiin, suunnitellut viestintäsektorilla sähköistä materiaalipankkia ja osallistunut alkuohjauksen työryhmän kokoukseen.

Annakaisa Tirronen (edunvalvonta: kansainväliset asiat)
Annakaisa on työstänyt kansainvälisten maisteriopiskelijoiden kyselyä, osallistunut kansainvälisen sektorin palaveriin ja epävirallisen kansainvälisen työryhmän kokoukseen.