Ajankohtaista

09.02.2015

Hyvää hyppäämällä -hyväntekeväisyyslippukampanja

Perinteiset mäkihypyn maailmancupin kisat järjestetään Puijolla 9. – 10.3.2015. Maanantaina ohjelmassa on karsintakilpailut sekä opiskelijoiden lumenveistokisa ja tiistaina varsinainen maailmancupin osakilpailu. Tänä vuonna Puijon mäkikisojen yhteydessä toteutetaan myös hyväntekeväisyyslippukampanja, johon opiskelijat ja henkilökunta voivat osallistua.

HYVÄÄ HYPPÄÄMÄLLÄ -KAMPANJA
Puijon Kisat ja Kuopion alueen oppilaitokset ( Itä Suomen Yliopisto, Savonia AMK, Savon Ammatti- ja aikuisopisto) ja opiskelijajärjestöt (ISYY, SAVOTTA, SALKKU) toteuttavat hyväntekeväisyyskampanjan. Kampanja toteutetaan oppilaitosten opiskelijoille ja henkilökunnalle suunnatulla ennakkolipunmyyntikampanjalla.

Opiskelijat ja henkilökunta voivat ostaa pääsylipun Lippupalvelun kautta ja osallistua samalla hyväntekeväisyysarpajaisiin. Kaikkien kampanja-aikana (1.2 – 28.2.2015) pääsylipun ostaneiden kesken arvotaan kolme Matka-Vekan matkalahjakorttia arvoltaan 1500e, 1000e ja 50 e.

Lipun hinta on opiskelijoille 6 e ja henkilökunnalle 16 euroa sisältäen toimituskulut. Lipunmyynnin tuotoista lahjoitetaan 75 % Nuorten Palvelut ry:n tukihenkilötoiminta. Huom. Lippuja voi ostaa vain yhden kappaleen.

LUMENVEISTOKILPAILU

Puijon kisojen yhteydessä pidetään opiskelijoiden lumenveistokilpailut maanantaina 9.3.2015 klo 16.00 alkaen. Kilpailu on tarkoitettu Itä-Suomen yliopiston, Savon ammatti- ja aikuisopiston ja Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijoille.

Kilpailuun otetaan mukaan 12 ensimmäiseksi ilmoittautunutta joukkuetta. Joukkueessa pitää olla 4-6 jäsentä ja kisaan pääsee maksimissaan 4 joukkuetta/oppilaitos. Joukkueet otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitetaan seuraavat tiedot: Joukkueen nimi, jäsenten nimet, oppilaitos sekä yhteyshenkilön yhteystiedot (puhelin ja sähköposti). Ilmoittautumiset osoitteeseen toimisto.savotta@savonia.fi

Kaikki kilpailuun osallistuvat saavat ilmaisen Puijon Kisa –lipun, jolla pääsee kisa-alueelle molempina kisapäivinä.  Voittajajoukkue saa palkinnoksi ruokailun Puijon Torniravintolaan.

Lisätietoa:

Facebook-tapahtuma