Ajankohtaista

30.01.2014

ISYY tiedottaa – Mitä, miten ja missä?

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, eli tuttavallisemmin ISYY, tiedottaa jäsenilleen kampusten ajankohtaisista asioista ja tapahtumista.

ISYY:n tiedotuskanavia seuraamalla pysyt kärryillä siitä, mitä ylioppilaskunnassa ja eri kampuksilla milloinkin tapahtuu: missä on bileet ja paljon maksaa, milloin hankeavustusten hakuaika loppuu, mitä ylioppilaskunnan hallitus duunasi viime kuussa, milloin valitaan seuraava edustajisto ja mitä yliopistoliikunnan ohjelmassa on huomenna.

Lisäksi saat tietoa esimerkiksi edunvalvontaan liittyvistä asioista sekä yliopiston ja yo-kunnan muiden sidosryhmien ajankohtaisista jutuista. Ja jospa sekin vielä jossain vaiheessa selviäisi, että mitä se mystinen RAI! oikein meinaa!

Tässä muutama järkISYY liittyä ylioppilaskunnan tiedotuskanavien seuraajaksi. Ota siis ISYYs haltuun ja vakoile meitä Facebookissa, tutustu verkkosivuihimme, liity sähköpostilistoillemme ja lue viikkotiedotteitamme Wiikko-Ärsykettä tai englanninkielistä Monday Mailia. Seuraile myös kampusten ilmoitustauluja. Äläkä missään nimessä unohda uljasta ylioppilaslehteämme Uljasta!

ISYY:n viestinnästä ja tiedotuskanavista löytyy nyt tietoa myös ISYY:n verkkosivuilta. Käy tutustumassa!

Lue lisää:

ISYY:n sivut: Viestintä
ISYY:n sivut: Tiedotuskanavat
ISYY:n sivut: Viikkotiedotteet
ISYY:n sivut: Viestintämateriaalit

ISYY Facebookissa

 

Julkaistu 30.1.2014