Ajankohtaista

05.12.2018

ISYY valitsi hallituksen ja edustajiston puheenjohtajiston vuodelle 2019

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY)

Tiedote 5.12.2018
Vapaa julkaistavaksi: Heti

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) edustajisto valitsi 4.12.2018 pidetyssä kokouksessaan ylioppilaskunnan hallituksen vuodelle 2019 sekä uuden puheenjohtajiston ISYYn edustajistolle.

Ylioppilaskunnan hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Susanna Haverinen (Puolueettomat). Haverinen opiskelee yhteiskuntapolitiikkaa Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampuksella. Haverinen on toiminut muun muassa vuonna 2018 ISYYn hallituksen viestintävastaavana.

Hallituksen seitsemän muuta jäsentä ovat 1. varapuheenjohtaja ja Kuopion kampuspuheenjohtaja Aleksi Kinnunen, Ada Hyytiäinen (Puolueettomat), Ella Partanen (Vihreä lista), Aino Peltonen (Fabio), Peeta Piiparinen (Kylterit Joensuu), Susanna Remes (Keskeiset) ja Saara Tenhovuori (Puolueettomat).

– Olen kiitollinen saamastani luottamuksesta! Meillä on kasassa taitavia ja kokeneita toimijoita vuodelle 2019. Lähden hyvin ja luottavaisin mielin kohti ensi vuotta, kertoo tuleva hallituksen puheenjohtaja Susanna Haverinen.

Hallituksen toimikausi alkaa tammikuussa ja kestää kalenterivuoden. Uusi hallitus järjestäytyy ensimmäisessä kokouksessaan vielä ennen vuodenvaihdetta.

Ylioppilaskunnan uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Jonni Nykänen (DeeKu), joka opiskelee hammaslääketiedettä Kuopion kampuksella. Hän on toiminut kuluvana vuonna 2018 edustajiston puheenjohtajana, sekä aktiivisesti hammaslääketieteen opiskelijoiden ainejärjestössä Dentina Ry:ssä. Edustajiston ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Emma Mertakorpi (Keskeiset) ja toiseksi varapuheenjohtajaksi Heidi Hämäläinen (ISYYn yhteiskuntatietelijät).

– Olen todella otettu saamastani luottamuksen osoituksesta edustajistolta. On hienoa, että edustajisto on ollut toimintaani tyytyväinen ja valitsi minut puheenjohtamaan myös tulevalle kaudelle, kertoo edustajiston puheenjohtaja Jonni Nykänen.

Lisätietoja:

Susanna Haverinen, hallituksen puheenjohtaja 2019, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, susanna.haverinen@isyy.fi, p. 044 576 8427

Jonni Nykänen, ylioppilaskunnan puheenjohtaja 2019, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, epj@isyy.fi, p. 044 576 8406

Anna-Kristiina Mikkonen, pääsihteeri, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, paasihteeri@isyy.fi, p. 044 576 8417