Ajankohtaista

06.05.2018

ISYYn edustajiston kokous 8.5.2018

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) edustajiston seuraava (5/2018) kokous pidetään 8.5.2018 klo 17  alkaen videoneuvotteluna seuraavissa tiloissa: BOR101 (Joensuu), CA304 (Kuopio), B304 (Savonlinna).

Kokouksessa tullaan päättämään muun muassa ISYYn yhdenvertaisuussuunnitelman uudistamisesta, talousarviomuutoksesta hallituksen palkkioista johtuen ja KYY-yhtiöiden lakkauttamisesta.

ISYY omistaa kokonaisuudessaan KYY-yhtiöt Oy:n. Yhtiöllä ei ole vuosiin ollut aktiivista toimintaa, vaan se on ollut niin kutsuttuna pöytälaatikkoyhtiönä. Vuonna 2016 ISYYn hallitus aktivoi KYY-yhtiöt Oy:n toimintaa OKKK-projektiin liittyen. Edustajiston hyväksymässä ISYYn talousarviossa ja toimintasuunnitelmassa vuodelle 2018 OKKK-projektiin ei ole varattu euroakaan, eikä projektin jatkamisesta puhuta toimintasuunnitelmassa lainkaan. ISYYn hallitus on yhdessä tilintarkastajan kanssa arvioinut, että yhtiön lopettaminen olisi perusteltu ratkaisu.

Kokouksessa tullaan myös käymään lähetekeskustelu ISYYn merkkiohjesäännön uudistamisesta, sekä ISYYn ehdokkaan asettamisesta Suomen ylioppilaskuntien liiton liittohallitukseen vuodelle 2019.

Edustajiston kokoukset ovat avoimia kaikille ISYYn jäsenille. Edustajiston kokousta voit seurata UEF:n streamauspalvelun kautta klo 17 eteenpäin.

Linkki streamauspalveluun

Edustajiston kokouskutsu 5/2018 on luettavissa ISYYn verkkosivuilla.

Lue lisää:

ISYY: Kokouskutsut

Lisätietoja:

Jonni Nykänen, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan edustajiston puheenjohtaja, epj@isyy.fi
Anna-Kristiina Mikkonen, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan pääsihteeri, paasihteeri@isyy.fi, p. 044 576 8417