Ajankohtaista

09.12.2013

ISYY:n puheenjohtajaksi Noora Kettunen ja vuoden 2014 hallituksen puheenjohtajaksi Paula Martikainen

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY)

Tiedote 7.12.2013
Julkaisuvapaa: heti

ISYY:n puheenjohtajaksi Noora Kettunen ja vuoden 2014 hallituksen puheenjohtajaksi Paula Martikainen

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) uusi edustajisto valitsi järjestäytymiskokouksessaan 7.12.2013 itselleen uuden puheenjohtajiston sekä ylioppilaskunnan hallituksen vuodelle 2014.

Ylioppilaskunnan puheenjohtajaksi valittiin Demariopiskelijoiden Noora Kettunen (21), joka opiskelee luokanopettajaksi Joensuun kampuksella. Kettunen on toiminut aiemmin ISYY:n hallituksen vapaa-aika- ja kehitysyhteistyövastaavana. Edustajiston ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin farmasian opiskelija Väinö Vähämäki (24) ja toiseksi varapuheenjohtajaksi kauppatieteiden opiskelija Olli-Pekka Sartanen (25).

Ylioppilaskunnan hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Paula Martikainen (23) Puolueettomilta. Martikainen opiskelee luokanopettajaksi Itä-Suomen yliopiston Savonlinnan kampuksella. Aiemmin Martikainen on toiminut muun muassa ISYY:n hallituksen viestintä- ja tuutorointivastaavana ja Savonlinnan kampusvaliokunnan varapuheenjohtajana. ISYY:n hallituksen seitsemän muuta jäsentä ovat Antti Saarelainen, Juho Pulkka, Emmi Alho, Anu Arosanervo, Inka-Mari Helvilä, Juho Malinen ja Matias Vainio.

– Tahdon kehittää Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnasta aktiivisemman vaikuttajan niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin. Mielestäni tiivis yhteistyö kampuskaupunkien, maakuntien ja Suomen ylioppilaskuntien liiton kanssa tuovat itä-suomalaisen opiskelijan äänen kuuluviin, toteaa tuleva hallituksen puheenjohtaja Martikainen.

Hallituksen toimikausi alkaa 1.1.2014 ja kestää kalenterivuoden. Uusi hallitus järjestäytyy ensimmäisessä kokouksessaan 12.12.2013.

Lisätietoja:

Hallituksen puheenjohtaja 2014 Paula Martikainen, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, p. 044 576 8402, paula.martikainen@isyy.fi
Pääsihteeri Janne Mertanen, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, p. 044 576 8417, paasihteeri@isyy.fi

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) on noin 12 000 opiskelijan etu- ja palvelujärjestö, jonka tavoitteena on edistää jäsentensä yhteiskunnallisia, sosiaalisia ja henkisiä pyrkimyksiä. ISYY toimii Itä-Suomen yliopiston kolmella kampuksella Joensuussa, Kuopiossa ja Savonlinnassa.