Ajankohtaista

10.09.2015

Järjestöpäiviä vietetään syyskuussa

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) järjestää perinteiset järjestöpäivät syyskuun viimeisellä kokonaisella viikolla kaikilla kolmella kampuksella.

Joensuu
Joensuussa järjestöpäivät järjestetään Carelian aulassa siten, että tiistaina 22.9. klo 10–14 paikalla ovat ainejärjestöt ja torstaina 24.9. klo 10–14 kampusjärjestöt, kerhot ja muita sidosryhmiä. Molempina päivinä järjestetään haalarimerkkitori, jossa järjestöt myyvät omia haalarimerkkejään. Toivon mukaan kerrankin haalarimerkkien tarjonta kohtaa edes jossain määrin niiden käytännössä rajattoman kysynnän.

Tule ottamaan selvää siitä, mitä kaikkea ISYY ja sille läheiset järjestöt tarjoavat tekemiseksi Joensuussa! Tiedä vaikka lähtisit itse mukaan toimintaan?

Kuopio
Tule ihmettelemään, mitä kaikkea ISYY ja sille läheiset järjestöt tarjoavat tekemiseksi Kuopiossa! Tiedä vaikka lähtisit itse mukaan toimintaan? Kuopion järjestöpäivää vietetään keskiviikkona 23.9. kello 10–13 Snellmanian ala-aulassa.

Kuopion pöytävaraukset sähköpostitse Juho Pulkalle osoitteeseen puheenjohtaja(a)isyy.fi viimeistään perjantaiksi 18.9.

Savonlinna
Savonlinnan järjestöpäiviä vietetään kampuksen 2.kerroksen aula-tilassa keskiviikkona 23.9 ja torstaina 24.9. Keskiviikkona paikalla on esittäytymässä ainejärjestöt ja SOOL. Torstaina puolestaan on kampusjärjestöjen, kerhojen ja sidosryhmien vuoro kertoa itsestään. Torstaina paikalla on myös kampusvaliokunta kertomassa muun muassa kerhon perustamisesta.

Savonlinnan pöytävaraukset sähköpostitse Heikki Räihälle  osoitteeseen kampuspj.savonlinna(a)isyy.fi 20.9. mennessä.