Ajankohtaista

21.11.2018

Joensuun YTHS järjestää Elämäntaitokurssin 14.1.2019 alkaen maanantaisin klo 13-15

Kurssi koostuu kahdeksasta ryhmätapaamisesta, joiden aikana pohditaan itsenäisiä tehtäviä tehden, niitä yhdessä läpikäyden sekä keskustellen ihmisen hyvinvointiin liittyvistä aihealueista. Osallistuminen ryhmään ei edellytä erityisiä ongelmia tai lähetettä. Keskusteluun osallistuminen on vapaaehtoista. Kurssiin kuuluu myös Joensuun Marttojen opastama ”keittiövuoro” ja mahdollisesti myös fysioterapeutin ohjaama tunti.

Kurssin tavoitteena on auttaa opiskelijaa tekemään tilannekatsaus toimintatavoistaan, opetella tunnistamaan omaa hyvinvointia edistäviä muutostarpeita sekä löytämään keinoja niiden toteuttamiseen. Kurssi on maksuton. Paikka: YTHS kokoushuone

www.nyyti.fi -> Elämäntaitokurssi / www.yths.fi -> I love arki -> Elämäntaitokurssi

Ilmoittautuminen 17.12.2018 mennessä ottamalla yhteyttä YTHS/Joensuu: puh. 046  710 1082 tai ottamalla asia puheeksi vastaanottokäynnillä. Aiemmin ilmoittautuneita pyydetään myös varmistamaan kurssille tulonsa. Ilmoittautumisajan päätyttyä lähetän infokirjeen Selfin kautta, joten varmistathan, että olet päivittänyt yhteystietosi www.yths.fi/self.