Ajankohtaista

20.10.2014

Kilpailukutsu: ISYY:n ainejärjestökilpailu 2014

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) järjestää ainejärjestöille kilpailun, jossa ainejärjestöt saavat valita vapaasti, kuinka toteuttavat kilpailun teemaan liittyvän uuden tapahtuman tai toimintatavan. Kilpailun tarkoituksena on kannustaa ainejärjestöjä kehittämään omaa toimintaansa, luomaan uusia tapahtumia tai yhdistämään useamman ainejärjestön voimat jäsenistöjen hyväksi.

Kilpailuaika: 14.10.2014–30.11.2014

Kilpailuun osallistuminen tapahtuu seuraavalla tavalla:

1. Kilpailukutsun liitteenä on valmis word-muotoinen (.docx) yhteystietolomake ja projektisuunnitelmapohja (.docx). Tulosta yhteystietolomake ja projektisuunnitelmapohja paperisena tai tallenna ne sähköisenä versiona koneellesi ainejärjestösi nimellä varustettuna.

2.  Toteuttakaa ainejärjestönä projektisuunnitelma kilpailun aiheeseen liittyen. Huomioi myös muut kilpailulle asetetut vaatimukset (ks. tarkemmat ohjeet alla). Täytä yhteystietolomake.

3. Palauttakaa kilpailutyönne projektisuunnitelma  joko sähköisesti doc- tai pdf-muodossa osoitteeseen rai@isyy.fi tai paperisena ISYY:n kampustoimistoon (Joensuu, Kuopio tai Savonlinna) 30.11.2014 klo 12 mennessä. Liitä mukaan myös ainejärjestösi yhteystietolomake.

Kilpailutöille asetetut vaatimukset:

Kilpailun teemana on tänä vuonna kiusaamisen vastaisuus. Ainejärjestö saa itse päättää kuinka kilpailun teema huomioidaan ainejärjestön toiminnassa ja tapahtumissa.

Muuta huomioitavaa: 

– Ainejärjestökilpailuun voivat osallistua ainoastaan Itä-Suomen yliopiston ainejärjestöt.

– Kilpailutöitä ei palauteta.

– ISYY pidättää oikeudet ainejärjestökilpailuun osallistuneisiin kilpailutöihin.

– Määräajan jälkeen palautettuja kilpailutöitä ei oteta huomioon.

– Ylioppilaskunta pidättää oikeuden muutoksiin

– Ei tekijänoikeuden alaista materiaalia

Voittajan valitseminen ja palkitseminen:

Ainejärjestökilpailun voittajat valitsevat ISYY:n hallituksen ja henkilökunnan jäsenistä muodostuva raati. Valinta tehdään marraskuun lopussa ja voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti joulukuun alussa.  Kilpailussa palkitaan kolme parhaiten kiusaamisenvastaisuuden toiminnassaan huomioivaa ja toimintaansa kehittävää ainejärjestöä. Palkinto valitaan ainejärjestölle kilpailutyön perusteella. Palkintona kilpailusta ainejärjestö saa valita lahjakortin valitsemaansa liikkeeseen. Palkinnon arvo on noin 100 € tai yritysvierailu. Palkintojenjakotilaisuus järjestetään joulukuun alussa.

Raati arvioi kilpailutöitä seuraavin kriteerein:

– Kilpailutyön suunnittelussa tai toteutuksessa osallistetaan jäsenistöä

– Kilpailutyössä on asioita tai toimintoja, joita ainejärjestö ei ole aiemmin toteuttanut

– Kilpailutyö on hyödyllinen ainejärjestölle

– Suunnitelma on selkeä ja johdonmukainen. Työn kaikki vaiheet on tuotu esille suunnitelma ja tehdyt valinnat on perusteltuja

– Suunnitelma on toteuttamiskelpoinen ja se tuottaa lisäarvoa ainejärjestölle ja jäsenistölle

Lisätietoja:

Antti Saarelainen, ISYY:n Joensuun kampuspuheenjohtaja, kampuspj.joensuu@isyy.fi, p. 050 535 3326

Liitteet:

Yhteystietolomake (.docx)
Projektisuunnitelmapohja (.docx)