Ajankohtaista

05.08.2014

Matkahuolto tiedottaa: Matkahuollon opiskelija-alennuksen saa nyt entistä lyhyemmältä matkalta

Kesä on tuonut muutoksia Matkahuollon alennuslippujen käytäntöihin. 1.7.2014 alkaen alennuksiin oikeutetut matkustajat ovat saaneet alennuksen entistä lyhyemmältä matkalta. Täyden alennuksen saa nyt 60 kilometriä pitkille matkoille, kun raja oli aiemmin 80 km.

Opiskelijat matkustavat Matkahuollon lipuilla puoleen hintaan. Usein samaa yhteysväliä matkustavien opiskelijat voivat myös hankkia Matkahuollosta opiskelijoiden oman sarjalipun, Prepaid22-vuosilipun, johon sisältyvä alennus nousee 50 prosentista 55 prosenttiin. Alennuksen saa aikuisten taksakilometrien mukaisesta lipun hinnasta ja vuosilipun matkat ovat voimassa vuoden ostopäivästä.

Opiskelija-alennuksen saa Matkahuollon ja VR:n opiskelijakortilla tai opiskelijajärjestön kortilla, johon on painettu Matkahuollon liikemerkki.

Matkahuollon ja VR:n opiskelijakortin ja voimassaolotarran voi hankkia Matkahuollon toimipaikoista sekä lippuja myyviltä Matkahuolto-asiamiehiltä opiskelijatodistusta vastaan. Uusien voimassaolotarrojen myynti alkoi elokuun alussa. Syyslukukauden tarra on voimassa seuraavan vuoden tammikuun loppuun asti ja lukuvuositarran voimassaolo jatkuu seuraavan vuoden syyskuun loppuun. Kortin ja tarran voi hankkia mihin aikaan vuodesta tahansa. Matkahuollon ja VR:n yhteisen opiskelijakortin voimassaolotarran hinta on 10 euroa.

Lue lisää:

Matkahuolto

Alkuperäinen uutinen julkaistu Matkahuollon sivuilla 4.8.2014.

Julkaistu 5.8.2014