Ajankohtaista

21.12.2014

Opiskelijoiden rantalentopallon PM-kisat 2015 Kuopiossa

Tämä on alustava kutsu opiskelijoiden Beach Volleyn PM-turnaukseen (Nordic students’ beach volleyball championships, NSBVC). Tarkoituksena on kerätä alustavia ilmoittautumisia, jotka eivät ole sitovia eivätkä vielä velvoita mihinkään jatkotoimiin. Ennakkoilmoittautuneet ovat kuitenkin etusijalla, kun sitovia ilmoituksia aletaan kerätä. Voit ennakkoilmoittautua, vaikkei sinulla vielä olekaan paria.

Voit ilmoittautua täällä tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen nsbvc15@gmail.com .

Turnaus tullaan pelaamaan Kuopion matkustajasatamassa alustavasti kaksipäiväisenä turnauksena 1.- 2.8.2015. NSBVC-turnauksen jälkeen samalla kentällä tullaan pelaamaan kansainvälinen CEV-tason turnaus, ja onkin mahdollista osallistua molempiin turnauksiin (jos rankingisi riittää) tai jäädä seuraaman kansainvälisen tason pelejä oman peliurakan jälkeen. Järjestelyn luonteen johdosta myös pelikenttä täyttää CEV:n standardit. Ja mitä palkintoihin tulee, viime vuonna jo OSM-kilpailujen voittajat saivat laadukkaat tabletit (emmekä puhu nyt farmasian hommista).

Osallistumisoikeus on pohjoismaisissa (Islanti, Norja, Ruotsi, Suomi, Tanska, Viro) korkeakouluissa opiskelevilla tai sellaisesta vuoden sisään valmistuneilla. Peliparien on oltava samaa sukupuolta.

Lisätietoja seuraa opiskelijoiden liikuntaliiton, NSBCV:n sähköpostilistan ja lähitulevaisuudessa myös turnauksen omien nettisivujen kautta. Turnausmaksua ei ole vielä päätetty, mutta alustavasti se on 50-100€. Huom. Alustava ilmoittautuminen ei  vielä velvoita maksamaan turnausmaksua.  Kaikki mahdolliset kyselyt turnaukseen liittyen osoitteeseen nsbvc15@gmail.com.