Ajankohtaista

04.09.2018

Osallistu arvontaan ja voita itsellesi oma ISYYspakkaus!

Voit voittaa itsellesi oman upean ISYYspakkauksen seuraamalla ISYYn some-kanavia ja palauttamalla arvontalipukkeen ISYY-ständille yliopiston Tietotorilla 5.9.2018 (Carelian aula Joensuu tai Snellmanian aula Kuopio) klo 10–14 tai fuksikierroksilla ISYYn toimistoilla (Joensuu tai Kuopio). Vaihtoehtoisesti voit kommentoida ISYYspakkaus-postausta ISYYn Facebook-sivuilla sunnuntaihin 23.9.2018 mennessä.

ISYYspakkaus sisältää seuraavat mahtavat tuotteet:

– Straight outta Itä-Suomi -kangaskassi
– Straight outta Itä-Suomi -t-paita
– ISYY-haalarimerkki
– Edunvalvonta voi kannattaa -haalarimerkki
– SYKETTÄ-tuubihuivi
– Lippu Lehtiä Ilosaaressa -tapahtumaan (joko Kuopiossa 5.10. tai Joensuussa 6.10. omasta toiveestasi riippuen)

ISYYspakkaus videolla (YouTube)

Pakkauksia arvotaan yhteensä kuusi kappaletta: 2 kpl:tta Joensuun kampuksella arvontalipukkeen palauttaneiden kesken, 2 kpl:tta Kuopion kampuksella arvontalipukkeen palauttaneiden kesken sekä 2 kpl:tta Facebook-postausta kommentoineiden kesken.

Arvonta suoritetaan viikolla 39 ja voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti joko heidän antamiensa yhteystietojen tai Facebookin kautta. Mikäli voittajiin ei saada yhteyttä, ISYYllä on oikeus valita uudet voittajat. ISYY voi myös evätä henkilön osallistumisen kisaan epäsoveliaan käytöksen perusteella.

Pakkauksen sisältöineen voi noutaa ISYYn toimistolta Joensuusta tai Kuopiosta.

Kilpailun järjestää Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY). Arvonnassa käsitellään henkilötietoja (nimi + yhteystiedot), joiden käsittely perustuu suostumukseen. Henkilötietoja säilytetään, kunnes arvonta on suoritettu ja voittajille ilmoitettu voitosta.

Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi Facebook-kilpailua millään tavalla, eikä se liity mitenkään Facebookiin.

ISYY pidättää oikeuden säätöjen muutoksiin.

Lue lisää:

Syyskuun ISYY-ständit Tietotoreilla 5.9. (28.8.2018)