Ajankohtaista

03.09.2018

What ISYY: Toimistot ja jäsenpalvelut

ISYYn toimintaa esittelevä #whatISYY -sarja palaa kesätauoltaan toimistojen ja jäsenpalveluiden kera – sarjan aiemmat osat löydät helposti hashtagin avulla!

Toimistoillamme molemmilla kampuksilla on monenlaista henkilökuntaa apunasi erilaisissa tilanteissa. Toimistoilta voit hakea esimerkiksi lukuvuositarran opiskelijakorttiisi sekä ISYYn ilmaisen lukuvuosikalenterin! Näyttämällä opiskelijakorttiasi saat käyttöösi lukuisia opiskelijaetuja kampuskaupungeissa sekä Frankin kautta ympäri Suomea. Frank-palvelu tuo käyttöösi myös sähköisen opiskelijakortin ja kokoaa opiskelija-alennuksia yhteen (katso lisää osoitteesta frank.fi). Näihin etuihin kuuluvat esimerkiksi alennukset VR:n junamatkoista sekä opiskelijahintainen lounas opiskelijaravintoloissa. Lukuvuositarra oikeuttaa sinut käyttämään myös YTHS:n palveluita.

Toimistoiltamme saat hankittua myös SYKETTÄ-tarran opiskelijakorttiisi, millä pääset käyttämään edullisesti liikuntapalveluita, haalarimerkkejä, ISYYn Straight Outta Itä-Suomi -kangaskasseja sekä ISYYn lyyria ylioppilaslakkeihin. Joensuun toimistolta voi lisäksi lainata erilaisia urheiluvälineitä, ja Kuopion toimistolta ostaa lippuja paikallisille keikoille. Myös kansainvälisten opiskelijoiden survival packaget ovat noudettavissa toimistoiltamme.

Toimistot sijaitsevat Joensuussa Haltia-rakennuksen toisessa kerroksessa ja Kuopiossa Lukemalla, Studentia-rakennuksessa. Toimistot ovat avoinna ma, ti, to 10-15, ke suljettu ja pe 10-13.

Tervetuloa!

Lue lisää:

Mikä ISYY: Tapahtumat
Mikä ISYY: Kioski
Mikä ISYY: Jaostot
Mikä ISYY: Henksu
Mikä ISYY: Hallitus
Mikä ISYY: Edustajisto
Mikä ISYY: ISYY pähkinänkuoressa