Ajankohtaista

29.11.2018

Ylioppilaskunnan itsenäisyyspäivän soihtukulkue tuo valoa pimeän keskelle Joensuussa

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY)

Tiedote 29.11.2018
Julkaisuvapaa: Heti

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) itsenäisyyspäivän soihtukulkue valaisee Joensuun jälleen 6.12.2018.

ISYY juhlistaa itsenäisyyspäivää tänäkin vuonna soihtukulkueellaan Joensuussa. Soihtukulkue on yksi ylioppilaskunnan vanhimmista ja kauneimmista perinteistä.

– Soihtukulkue tuo kaivattua valoa joulukuun pimeään ja kunnioittaa tärkeää juhlapäiväämme. Soihtukulkue on tänäkin vuonna avoin kaikille kaupunkilaisille ja siihen voi liittyä vaikka matkan varrelta, kertoo ISYYn hallituksen puheenjohtaja Juuso Sikiö.

Soihtukulkue lähtee liikkeelle ISYYn kampustoimistolta Haltialta (Yliopistokatu 7) klo 16. Se etenee keskustan läpi sankarihautausmaalle, jossa järjestetään juhlatilaisuus klo 16.30. Haudoilla esiintyy Itä-Suomen yliopiston kuoro Joy. Lisäksi siellä kuullaan Karelia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta POKAn hallituksen puheenjohtajan Robert Kuhlmannin puhe sekä lauletaan Maamme-laulu.

Ylioppilaskunta järjestää itsenäisyyspäivän soihtukulkueen samana päivänä myös Kuopion kampuksella.

Lisätietoja:

Juuso Sikiö, hallituksen puheenjohtaja, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, p. 044 576 8400, puheenjohtaja@isyy.fi

Tommi Manninen, hallituksen työelämä- ja yritysyhteistyövastaava, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, p. 044 576 8402, tommi.manninen@isyy.fi

Lue lisää:

ISYY.fi: Joensuun itsenäisyyspäivän soihtukulkue 6.12.2018
ISYYn itsenäisyyspäivän soihtukulkue 2018, Joensuu Facebook-tapahtuma

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) on noin 13 000 opiskelijan etu- ja palvelujärjestö, jonka tavoitteena on edistää jäsentensä yhteiskunnallisia, sosiaalisia ja henkisiä pyrkimyksiä. ISYY toimii Itä-Suomen yliopiston kampuksilla Joensuussa ja Kuopiossa.