Ajankohtaista

02.04.2019

ISYYn Savo-Karjala excursio 2019

Savo-Karjala excursio on yksi ISYYn tunnetuimmista ja suosituimmista vappuperinteistä ja se järjestetään aina vapun aatonaattona eli 29.4. Excursiolla kierretään ennalta määrättyä, mutta lähtöhetkeen saakka salaista reittiä ympäri Savo-Karjalaa ja sen anniskeluravintoloita. Kaikissa kohteissa sinulla on mahdollisuus nauttia omakustanteisesti haluamaasi juotavaa, yhdessä myös syötävää. Kaikkien mukana olevien anniskeluravintoloiden kanssa on neuvoteltu excursion osanottajille sopivat hinnat.

Pysähtymisaika kussakin anniskelupaikassa on noin puoli tuntia, tarkka aikataulu selviää matkan alkaessa. Matkan varrella on myös yksi pidempi tauko, jolloin on hyvin aikaa ruokailla omakustanteisesti edulliseen hintaan.

Joensuun Savo-Karjala excursio

Busseja on varattu kaksi kappaletta: ensimmäinen lähtee Carelian liikenneympyrästä klo 11.30 ja toinen klo 12.00. Molemmissa busseissa on 50 paikkaa. Matkan kokonaiskesto on noin 9 h. Lipunmyynti alkaa maanantaina 8.4. klo 10 ISYYn Joensuun toimistolla. Liput maksavat 15 € (sis. haalarimerkki).

Matkalla on ruokailumahdollisuus, joka maksetaan paikan päällä. Ilmoita mahdollisista erikoisruokavalioista etukäteen ISYYn toimistolla.

Menu:

 • Bataatti-kookoskeitto (maidoton ja gluteeniton)
 • BBQ-possua (laktoositon ja gluteeniton)
 • Viipaleperunat (maidoton ja gluteeniton)
 • Linssilasagne (kasvisruoka. Laktoositon ja gluteeniton)

Hinta on 9,20 € sisältäen salaattipöydän, leipää levitteineen, ruokajuomat ja jälkiruoan kahvin tai teen kera. Pelkkä keitto ja salaatti 7,70 €.

Excursion virallisia jatkoja juhlitaan tänä vuonna Ilonassa! Kaikki osallistujat pääsevät sisään pelkällä narikan hinnalla (3 €). Haalarit sallittuja.

Kuopion Savo-Karjala excursio

Lipunmyynti alkaa torstaina 11.4. klo 8:00 ISYYn Kuopion toimistolla. Lipun hinta on 15 € (sis. haalarimerkki). Yksi henkilö voi ilmoittaa itsensä lisäksi yhden henkilön (eli yht. kaksi henkilöä) ja näiden henkilöiden nimet täytyy olla ilmoittautuessa tiedossa. Ilmoittautuminen on sitova.

Jonotus ennen ovien avautumista tapahtuu Studentian C-rapun ulko-ovella. KIVES (Kuopion Intellektuelli Vapunedistämisseura) järjestää jonottajille telttasitsit Lukeman ovella edeltävän illan ja yön aikana. Katso lisätietoa Facebook-tapahtumasta: Telttasitsit 2019 (linkki kohdassa Lue lisää). KIVES toimii myös lipunmyynnin jonotuksen virallisena järjestäjänä. Mikäli haluat nimesi jonotuslistaan, tule käymään teltassa ja kysy KIVES:n hallitusta. Listalla olijat tarkastetaan säännöllisin väliajoin, ja paikalta poistuneet poistetaan myös listalta (vessatauot sallitaan tietenkin). Jono muodostetaan aamulla Lukeman eteen listan mukaisesti.

Busseja lähtee tänä vuonna matkaan kahdeksan kappaletta:

 • 1. bussi: lähtöaika 11:00, mahtuu 59 henkilöä, bussivastaava Janne Salonen
 • 2. bussi: lähtöaika 11:30, mahtuu 49 henkilöä, bussivastaava Matias Tervo
 • 3. bussi: lähtöaika 12:00, mahtuu 47 henkilöä, bussivastaava Matti Averio
 • 4. bussi: lähtöaika 12:30, mahtuu 48 henkilöä, bussivastaava Anni Kolehmainen
 • 5. bussi: lähtöaika 13:00, mahtuu 44 henkilöä, bussivastaava Lasse Vartiainen
 • 6. bussi: lähtöaika 13:30, mahtuu 48 henkilöä, bussivastaava Jenni Hiltunen
 • 7. bussi: lähtöaika 14:00, mahtuu 49 henkilöä, bussivastaava xxx
 • Alumnibussi n. 14:00, ilmoittautumiset järjestöasiantuntijalle, jarjestoasiantuntija@isyy.fi

Matkan kokonaiskesto on noin 10 tuntia, jonka jälkeen juhlimme virallisia jatkoja Viihdemaailma Ilonassa. Jatkoille on ilmainen sisäänpääsy kaikille (narikka omakustanteinen).

Lue lisää:

Facebook: Joensuun Savo-Karjala excursio 2019

Facebook: Kuopion Savo-Karjala excursio 2019

Facebook: Telttasitsit 2019 

Lisätiedot:

Joensuu: Juho Mutanen, palvelusuunnittelija, p. 044 576 8418, vapaa-aika@isyy.fi

Kuopio: Karoliina Nissinen, järjestöasiantuntija, 044 576 8419, jarjestoasiantuntija@isyy.fi