Ajankohtaista

06.08.2019

Kuopiossa ei toistaiseksi jaeta lukuvuositarroja

WebOodiin liittyvistä teknisistä ongelmista johtuen uutta lukuvuositarraa ei ole tällä hetkellä mahdollista saada ISYYn Kuopion toimistosta lainkaan. Ongelmia selvitetään parhaillaan ja niihin pyritään löytämään ratkaisu mahdollisimman nopeasti. Pahoittelemme viivästystä ja tiedotamme, kunhan tarrojen jakelu Kuopion toimistolta onnistuu jälleen.

Lukuvuoden 2018–2019 lukuvuositarra on voimassa useimpien palveluiden osalta syyskuun loppuun ja opiskelijastatuksen voi todistaa myös digitaalisella opiskelijakortilla (FrankApp). YTHS:lle vanha lukuvuositarra ei kelpaa enää 31.7. jälkeen; YTHS:n palvelut ja Self-palvelu ovat käytössäsi, kun olet maksanut ylioppilaskunnan uuden kauden jäsenmaksun. 

Jos sinun tarvitsee käyttää YTHS:n palveluita, etkä ole vielä ehtinyt saada uutta lukuvuositarraa opiskelijakorttiisi eikä sinulla ole käytössäsi myöskään digitaalista opiskelijakorttia, voit todistaa voimassa olevan ylioppilaskunnan jäsenyytesi maksukuitilla ylioppilaskunnan jäsenmaksun/terveydenhoitomaksun maksamisesta tai yliopiston opintopalvelusta saatavalla opiskelutodistuksella. 

 

Lisätietoja:

Liisa Kainulainen, järjestöasiantuntija, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY), p. 044 576 8419, jarjestoasiantuntija(at)isyy.fi

 

Uutista päivitetty 6.8.