Ajankohtaista

09.08.2019

Mitä tehdä, kun tarvitset uuden lukuvuositarran, mutta et pääse hakemaan sitä ISYYn toimistolta?

Jos et asu kampuspaikkakunnalla tai et ehdi kampukselle ISYYn toimiston aukioloaikoina, voit saada lukukausi- tai lukuvuositarran opiskelijakorttiisi postitse tai noutaa sen toisen ylioppilaskunnan toimistolta.

Jos haluat tarran postitse, lähetä opiskelijakorttisi sekä postimerkillä ja osoitteella varustettu palautuskuori ISYYn toimistolle Joensuuhun tai Kuopioon. Jos olet uusi opiskelija, laita mukaan myös kopio henkilöllisyystodistuksestasi. Toimiston työntekijä liimaa tarran korttiin ja lähettää sen takaisin. Ilman palautuskuorta lähetettyä korttia ei postiteta takaisin. Huomioithan myös, että ISYY ei vastaa postissa kadonneista korteista. 

Voit myös noutaa tarran toisen ylioppilaskunnan toimistolta viiden euron palvelumaksua vastaan. Ylioppilaskuntia toimii yliopistokaupungeissa ympäri Suomen. Mikäli haluat noutaa tarran toisen ylioppilaskunnan toimistolta, ota aina ensin yhteyttä ISYYn toimistoon sähköpostitse.

Muistathan, että muovisen opiskelijakortin sijaan voit käyttää myös digitaalista opiskelijakorttia. Tarkempia tietoja löydät ISYYn sivuilta.

Lue lisää:

Isyy.fi, avautuu uuteen välilehteen: Toimistojen ja kioskin yhteystiedot

Isyy.fi, avautuu uuteen välilehteen: Opiskelijakortti

Lisätietoja:

Joensuu: Hannele Mirola, jäsenpalveluasiantuntija, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY), p. 044 576 8449, toimisto.joensuu(at)isyy.fi

Kuopio: Liisa Kainulainen, järjestöasiantuntija, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY), p. 044 576 8419, jarjestoasiantuntija(at)isyy.fi