Ajankohtaista

03.11.2015

Edustajistovaalien varsinaiset äänestyspäivät käynnissä!

Tänään tiistaina 3.11. alkavat ISYY:n vuoden 2015 edustajistovaalien varsinaiset äänestyspäivät! Äänestys on käynnissä 3.–4.11.2015 klo 9–18.

Jokaiselle äänioikeutetulle on lähetetty sähköpostiin linkki, jonka kautta äänestäminen tapahtuu. Linkki ohjaa suoraan vaaliuurnan kirjautumissivulle. Kirjautuminen äänestykseen tapahtuu UEF-tunnuksilla. Kampuksilla on myös keskusvaalilautakunnan järjestämiä äänestysständejä, joilla voi käydä äänestämässä ja kyselemässä vaaleista. Äänestysständeillä on tarjolla karkkia äänestäneille! Äänestysständejä järjestetään seuraavasti:

Kuopio
ti 3.11. klo 11-13 Canthian aula
ke 4.11. klo 11-13 Snellmanian aula

Joensuu
ti 3.11. klo 10-14 Carelian aula
ke 4.11. klo 10-14 Carelian aula

Edustajistovaalien ennakkoäänestys päättyi viime viikolla lupaavissa tunnelmissa, kun jo ennakkoäänten äänestysprosentti riitti miltei ylittämään edellisten edustajistovaalien koko äänestysprosentin. ISYY kannustaakin kaikkia jäseniään ottamaan osaa vaaleihin ja varmistamaan, että edustajisto on jäsentensä näköinen.

Äänioikeutettuja ovat kaikki Itä-Suomen yliopistoon 14.10. mennessä läsnäolevaksi ilmoittautuneet opiskelijat, jotka ovat ylioppilaskunnan jäseniä. ISYY:n järjestyksessään neljänsissä edustajistovaaleissa on ehdolla yhteensä 173 ehdokasta 13 eri ehdokaslistalta. Listoista seitsemän on sitoutumattomia ja kuudella on sidoksia poliittisiin taustajärjestöihin.

Äänestäminen on helpompaa kuin tenttiin ilmoittautuminen!

Lue lisää:
ISYY:n vaalisivusto
Ehdokaslistojen yhdistelmä
Vaalikone
Tiedote ennakkoäänestyksen tuloksista