Ajankohtaista

17.11.2015

Hae Kuopion koulutuspoliittisen jaoston puheenjohtajaksi vuodelle 2016

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan Kuopion koulutuspoliittinen jaosto kokoaa yhteen kuopiolaisten ainejärjestöjen edunvalvontavastaavat sekä kaikki asiasta kiinnostuneet opiskelijat koulutuspoliittisten asioiden tiimoilta. Jaoston pääasiallista toimintaa ovat kokoukset, joissa käsitellään ajankohtaisia edunvalvonnallisia asioita. Jaosto edistää tiedonkulkua ainejärjestöjen, ylioppilaskunnan edunvalvontasihteerien ja ylioppilaskunnan hallituksen välillä. Lisäksi jaosto järjestää koulutuspoliittisiin asioihin liittyvää tiedotusta ja tapahtumia tarpeen mukaan.

Kuopion koulutuspoliittinen jaosto hakee puheenjohtajaa vuodelle 2016. Jaoston puheenjohtaja vastaa jaoston toiminnasta ja sen organisoimisesta. Jaoston puheenjohtaja toimii myös yhteistyössä ylioppilaskunnan hallituksen edunvalvontavastaavien sekä ylioppilaskunnan edunvalvontasihteerien kanssa koulutuspoliittisissa asioissa. Lisäksi jaostojen puheenjohtajat ovat ylioppilaskunnan kampusvaliokunnan jäseniä, joka on ylioppilaskunnan paikallisesta toiminnasta päättävä ja toteuttava elin Kuopion kampuksella.

Puheenjohtajana pääset vaikuttamaan omalta osaltasi koulutuspoliittisiin asioihin Kuopion kampuksen ja Itä-Suomen yliopiston tasolla sekä järjestämään ylioppilaskunnan toimintaa kampusvaliokunnan kautta Kuopion kampuksella.

Vapaamuotoiset hakemukset pydetään lähettämään sähköpostitse osoitteeseen koso@isyy.fi, 4.12.2015. mennessä. Koulutuspoliittisen jaoston puheenjohtaja valitaan koulutuspoliittisen ja sosiaalipoliittisen jaoston yhteiskokouksessa 7.12.2015

Lisätietoja:
Edunvalvontasihteeri Mikko Aaltonen, koso@isyy.fi, 044-576 8414