Ajankohtaista

13.05.2014

Hallituksen selonteko jäsenistölle – huhtikuu 2014

Hallituksen päivittäiseen selontekoon voit tutustua kokonaisuudessaan: Hallituksen päivittäinen selonteko, huhtikuu 2014 (pdf)

Tiivistelmä

Paula Martikainen (puheenjohtaja)
Huhtikuussa Paula tapasi UEF:n hallituksen Kuopiossa ja osallistui myös yliopiston johdon katselmukseen. Hänen kuukauteensa kuului myös periferiaylioppilaskuntien tapaaminen Rovaniemellä. Kuukausi päättyi vappupuheeseen.

Antti Saarelainen (hallituksen 1. varapuheenjohtaja)
Huhtikuussa Anttia työllisti vapun suunnitteleminen ja järjestäminen Joensuun kampukselle. Hän tapasi Joensuun Ellin toimitusjohtajan ja oli mukana myös Rovaniemellä. Kuukauteen kuului myös henkilöstöstrategia palaveri ja eurovaalitori.

Juho Pulkka (hallituksen 2. varapuhenjohtaja)
Huhtikuu Juhon osalta koostui lukuisista eri palavereista sekä osallistumisista valiokuntien kokouksiin. Hän matkusti myös periferiaylioppilaskuntien tapaamiseen Rovaniemelle. Kuukauden päätti Kuopion vappu.

Emmi Alho (kansainväliset asiat ja tuutorointi)
Huhtikuun alussa Emmi osallistui SYL:in kv-sektoritapaamiseen ja puolessa välissä matkan päässä oli Rovaniemi. Kuukauteen kuului valiokuntien kokouksiin osallistuminen sekä päätteeksi vappu.

Anu Arosanervo (koulutuspolitiikka)
Huhtikuussa Anu tapasi Kielikeskuksen johtajan. Kuukauden matkustusosioon kuului koposektorin tapaaminen Helsingissä ja periferiaylioppilaskuntien kokoontuminen Rovaniemellä. Kuukauden päätti Joensuun pään vappu.

Inka-Mari Helvilä (sosiaalipolitiikka ja kehitysyhteistyö)
Huhtikuu alkoi Inka-Marin osalta kulttuuriviikolla ja jatkui yhdenvertaisuuskyselyn työstämisellä. Kuukauteen kuului Rovaniemen reissu ja kehyviikon suunnitelua. Uurastus päättyi vappuun.

Juho Malinen (viestintä ja yritysyhteistyö)
Huhtikuussa Juho sai vietyä RAI!-projektia eteenpäin Viestintä- ja tulevaisuusvaliokunnan kokoontuessa ensimmäisen kerran. Kuukauden aikana hän haastoi kansanedustaja Markku Eestilää YTHS:n leikkauksista ja oli mukana tapaamassa yliopiston johtoryhmää.

Matias Vainio (vapaa-aika)
Huhtikuu alkoi Matiaksenkin osalta kulttuuriviikolla. Hän osallistui muun hallituksen kanssa Rovaniemen kokousmatkaan ja aloitti Perseet ylös penkistä -kampanjan ständäämällä. Kuukauden päätti vappu, mutta ennen sitä hän osallistui lukuisiin palavereihin.

 

Julkaistu 13.5.2014