Ajankohtaista

02.10.2014

Hallituksen selonteko jäsenistölle – syyskuu 2014

Hallituksen päivittäiseen selontekoon voit tutustua kokonaisuudessaan: Hallituksen päivittäinen selonteko, syyskuu 2014 (pdf)

Paula Martikainen (puheenjohtaja)
Syyskuussa Paulaa työllisti periferiatapaaminen ja sen järjestely. Hän tapasi myös opetusministeri Krista Kiurun ja RAIlumneja. Alkukuussa hän osallistui myös yliopiston avajaisiin Savonlinnassa.

Antti Saarelainen (1. varapuheenjohtaja)
Anttia työllisti alkukuussa fukseille järjestetty Kampusrysäys, siihen valmistautuminen sekä yliopiston avajaiset. Kokousten lisäksi hän osallistui periferiatapaamiseen.

Juho Pulkka (2. varapuheenjohtaja)
Juhon syyskuuhun kuului yliopiston avajaiset ja tuutorointikierrokset. Hän oli myös järjestämässä Kampusrysäystä Kuopioon. Periferiatapaamisen lisäksi Juholla oli monia kokouksia.

Emmi Alho (kansainväliset asiat ja tuutorointi)
Emmillä oli syyskuun alussa myös yliopiston avajaiset ja Kampusrysäys. Hän järjesti fuksikierroksia ISYY:n Joensuun toimistolla. Emmi oli mukana myös ISYY:n ständillä järjestöpäivänä sekä periferiatapaamisessa.

Anu Arosanervo (koulutuspolitiikka)
Yliopiston avajaisten lisäksi Anulla oli radiohaastattelu yhdessä ministeri Kiurun kanssa. Kampusrysäyksen ja erilaisten kokousten, mm. edunvalvontatiimin, lisäksi hän osallistui periferiatapaamiseen Joensuussa.

Satu Koikkalainen (sosiaalipolitiikka ja kehitysyhteistyö)
Uuden hallituksen jäsenen Satun hallitustaival alkoi Tuusniemen edustajistokokouksessa. Hänen syyskuuhunsa kuului perehdytystä sekä osallistuminen periferiatapaamiseen.

Juho Malinen (viestintä ja yritysyhteistyö)
Syyskuussa Juho oli esittelemässä ISYY:tä Joensuun toimiston fuksikierroksella. Parin kokouksen lisäksi ISYY:n Some-ohjeistus pääsi kommenttikierrokselle. Hän osallistui myös periferiatapaamiseen.

Matias Vainio (vapaa-aika)
Syyskuussa Matiasta työllisti yliopiston avajaisten ja Kampusrysäyksen lisäksi Sykettä Susirajalla budjetin valmistelu. Hän osallitui OLL:n sektoritapaamiseen sekä periferiatapaamiseen.