Ajankohtaista

08.04.2016

ISYY hakee järjestösihteeriä (toimipaikka Kuopio)

Hakukuulutus

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY), on noin 13 000 jäsenen julkisoikeudellinen yhteisö. Ylioppilaskunnan tehtävänä on toimia jäsenistönsä edunvalvojana ja yhdyssiteenä sekä tuottaa opiskelijapalveluja. Ylioppilaskunnan palveluksessa on 18 henkilöä ja vuosittainen liikevaihto n. 1,6 miljoonaa euroa.

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta hakee järjestösihteeriä. Järjestösihteerin pääasiallisina tehtävinä on:
– Asiakaspalvelutehtävät ylioppilaskunnan toimistossa
– Toimistopalvelujen kehittäminen
– Järjestösihteerin toimenkuvan ja järjestösektorin kehittäminen
– Vapaaehtoistoimijoiden ja luottamushenkilöiden kouluttaminen
– Muut pääsihteerin mahdollisesti määräämät tehtävät

Hakijalta edellytetään korkeakoulukentän tuntemusta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn, organisointitaitoja, yhteistyökykyä, oma-aloitteista asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Aikaisempi kokemus ylioppilaskuntatoiminnasta ja järjestötyöstä katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme opiskelijoihin liittyvän lainsäädännön tuntemusta. Ylioppilaskunnan organisaatioon ja toimintaan voi tutustua osoitteessa www.isyy.fi.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva työajaltaan joustava 75 % toimi (työaika 28 h/vko). Palkka maksetaan ISYY:n palkkataulukon mukaan, lähtöpalkka ilman lisiä on noin 1483 €/kk. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelot jätetään osoitteeseen hakemukset@isyy.fi. Sähköpostiin otsikko ”Järjestösihteerihaku”. Nimeä mahdolliset liitetiedostot selkeästi omalla nimelläsi “Matti Meikäläinen CV ja Matti Meikäläinen hakemus”.

Hakuaika päättyy 22.4.2016 klo 12.00. Haastateltavaksi kutsuttaville hakijoille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti ja haastattelut suoritetaan 28.4.2016 Kuopiossa.

Lisätietoja:
Pääsihteeri Anna-Kristiina Mikkonen, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, p. 044 576 8417, paasihteeri@isyy.fi
Hallituksen puheenjohtaja Juho Ikonen, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, p. 044 576 8400, puheenjohtaja@isyy.fi