Ajankohtaista

01.11.2016

ISYY hakee kv-sihteeriä Joensuun kampukselle

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY), on noin 13 000 jäsenen julkisoikeudellinen yhteisö. Ylioppilaskunnan tehtävänä on toimia jäsenistönsä edunvalvojana ja yhdyssiteenä sekä tuottaa opiskelijapalveluja. Ylioppilaskunnan palveluksessa on 17 henkilöä ja vuosittainen liikevaihto n. 1,6 miljoonaa euroa.

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta hakee kansainvälisten asioiden sihteeriä opintovapaan sijaiseksi (toimipaikkana Joensuu)

Kansainvälisten asioiden sihteerin tehtävään kuuluu mm.

– Sosiaalisen ohjelman järjestäminen kansainvälisille opiskelijoille yhdessä ESN Joensuun kanssa sekä kerhon talouden seuraaminen
– Saapuvien kv-opiskelijoiden palveluiden tuottamiseen osallistuminen
– Kotikansainvälistymisen ja kv-liikkuvuuden edistäminen
– Englanninkielisen viestinnän toteuttaminen yhdessä ISYY:n viestintäsektorin kanssa
– Toimenkuvan kehittäminen
– Kv-asioiden valmistelu ja toteuttaminen yhdessä ylioppilaskunnan hallituksen kanssa

Näiden tehtävien lisäksi työhön kuuluu mm. palvelutehtäviä ylioppilaskunnan toimistossa sekä selviytymispakkausten jako, huolto ja ylläpito.

Hakijalta edellytetään yliopisto-/korkeakouluopintoja, tietämystä korkeakoulujen kansainvälisyysasioista, organisointitaitoja, yhteistyökykyä, oma-aloitteista asennetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, palveluhenkisyyttä ja vahvaa suullisen ja kirjallisen suomen ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Aikaisempi kokemus ylioppilaskuntatoiminnasta ja opiskelijapolitiikasta katsotaan eduksi. Ylioppilaskunnan organisaatioon ja toimintaan voit tutustua osoitteessa www.isyy.fi.

Tehtävä on kokoaikainen toimi (työaika 37,5 h/vko) ja tehtävä täytetään määräaikaisesti ajalle 1.1.2017–31.7.2018. Palkka maksetaan ISYY:n palkkataulukon mukaan, lähtöpalkka ilman lisiä on noin 1945 €/kk. Vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelot jätetään osoitteeseen hakemukset@isyy.fi. Sähköpostiin otsikko ”Kv-sihteeri”. Nimeä mahdolliset liitetiedostot selkeästi omalla nimelläsi “Matti Meikäläinen CV ja Matti Meikäläinen hakemus”.

Hakuaika päättyy 15.11.2016 klo 12.00. Haastateltavaksi kutsuttaville hakijoille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti ja haastattelut suoritetaan 22.11.2016 Joensuussa.

Lisätietoja:

Hallituksen puheenjohtaja Juho Ikonen, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, p. 044 576 8400, puheenjohtaja@isyy.fi

Hannele Mirola, toimistosihteeri, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, p. 050 341 6346, toimisto.joensuu@isyy.fi