Ajankohtaista

05.09.2018

ISYY – Sinun ylioppilaskuntasi, sinun asiallasi!

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta eli ISYY on Itä-Suomen yliopistossa opiskelevien etu- ja palvelujärjestö, joka toimii Joensuun ja Kuopion kampuksilla. Jäseniämme ovat kaikki UEFissa ylempää tai alempaa korkeakoulututkintoa suorittavat opiskelijat, joita on tällä hetkellä noin 13 300. Ylioppilaskunnan jäsenyys on lakiin perustuva.

Valvomme jäsentemme etuja ja järjestämme vapaa-ajan toimintaa, kuten erilaisia tapahtumia sekä liikuntapalveluja SYKETTÄ korkeakoululiikunnan kautta. Tarjoamme jäsenillemme myös opiskelijayhteisön, jonka toimintaan (esim. jaostot ja kerhot) olet lämpimästi tervetullut mukaan. ISYYn jäsenyyden myötä saat lisäksi käyttöösi YTHS:n terveydenhuoltopalvelut, matka- ja ruoka-alennukset sekä useita muita etuja opiskelijakortillasi.

Löydät meistä lisää tietoa verkkosivuiltamme. Seuraa meitä myös Facebookissa (fbISYY), Instagramissa (@isyyuef), Twitterissä (@ISYYH), YouTubessa (Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY)) sekä Uljas-lehden kautta. Jos olet kiinnostunut edunvalvonnasta, liity lisäksi EVVK eli Edunvalvonta voi kannattaa -ryhmään Facebookissa.