Ajankohtaista

27.08.2015

Itä-Suomen yliopiston lukuvuosi rysäytetään käyntiin rennoissa tunnelmissa

Itä-Suomen yliopisto (UEF)
Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY)

Tiedote 27.8.2015
Vapaa julkaistavaksi: Heti

Itä-Suomen yliopiston lukuvuosi rysäytetään käyntiin rennoissa tunnelmissa

Itä-Suomen yliopiston lukuvuosi pyöräytetään käyntiin nyt jo neljättä kertaa järjestettävillä Kampusrysäyksillä. Kampusrysäyksiä vietetään eri kampuksilla samana päivänä Itä-Suomen yliopiston lukuvuoden avajaisten kanssa, eli keskiviikkona 2.9. Joensuussa, torstaina 3.9. Kuopiossa ja tiistaina 8.9. Savonlinnassa.

– Kampusrysäyksessä on kyse hauskanpidosta ja yhdessäolosta. Yliopiston henkilökunta ja opiskelijat pääsevät tutustumaan toisiinsa vapaamuotoisemmissa merkeissä ja samalla myös tuoreet fuksit otetaan osaksi yliopistoyhteisöä. Kampusrysäys on uuden lukuvuoden ja syksyn rento ja hyväntuulinen lähtölaukaus, kertoo Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen puheenjohtaja Juho Pulkka.

Kampusrysäyksen rento tunnelma tiivistyy erilaisiin henkilökunnan ja opiskelijoiden välisiin kisailuihin. Tänä vuonna voimia mitellään muun muassa mölkyssä ja lörtsyn syönnissä. Joensuun tapahtumassa esiintyvät Itä-Suomen yliopiston kuoro Joy sekä puhallinorkesteri Rytmihäiriköt, ja Kuopiossa puolestaan The Wingmen. Savonlinnassa lavalle nousee opiskelijoista koostuva bändi. Ohjelmaan sisältyy myös piknik-ruokailua sekä huoletonta yhdessäoloa. Kampusrysäyksistä käynnistyvät lisäksi fuksien Kaupunkisuunnistukset.

Joensuussa Kampusrysäystä juhlitaan 2.9. klo 16–18 Carelian takapihalla, Kuopiossa 3.9. klo 15–17 Studentian edustalla ja Savonlinnassa 8.9. klo 15–18 yliopiston piha-alueella. Tapahtuman järjestävät Itä-Suomen yliopisto (UEF) ja Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY).

Lisätietoja:
Juho Pulkka, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan puheenjohtaja, p. 044 576 8400, puheenjohtaja(a)isyy.fi
Petri Hynynen, Itä-Suomen yliopiston viestintäpäällikkö, p. 050 407 8996, petri.hynynen(a)uef.fi

Tapahtumien vastuuhenkilöt kertovat tarkemmin kampuskohtaisista ohjelmista:
Joensuu: Jarno Pitko, tuutorointisihteeri, p. 044 576 8415, tuutorointisihteeri(a)isyy.fi
Kuopio: Anu Kinnunen, hallintosihteeri, p. 044 576 8413, hallinto(a)isyy.fi
Savonlinna: Eeva Marttinen, toimistosihteeri, p. 044 576 8430, toimisto.savonlinna(a)isyy.fi

Lue lisää:
Kampusrysäyksen ohjelma ISYY:n verkkosivuilla