Ajankohtaista

27.11.2017

Kuopion edunvalvontajaosto hakee puheenjohtajaa vuodelle 2018

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) Kuopion kampuksen edunvalvontajaosto hakee puheenjohtajaa vuodelle 2018. Edunvalvontajaosto kokoaa yhteen kuopiolaiset ainejärjestöt, hallinnon opiskelijaedustajat (myöhemmin Halloped) sekä kaikki edunvalvonnasta ja opiskelijoiden hyvinvoinnista kiinnostuneet opiskelijat.

Edunvalvontajaoston tehtävänä on toimia edunvalvonnan tiedotuskanavana ISYY:n, hallopedien ja ainejärjestöjen välillä, tukiverkostona jäsenilleen, edunvalvontaa tai opiskelijoiden hyvinvointia edistävien tapahtumien järjestäjänä ja yhteistyön kehittäjänä. Jaostossa ovat ainejärjestöjen hallitusten nimeämät edustajat, hallopedit ja ISYY:n hallituksen edunvalvontasektorin vastaavat sekä edunvalvontasihteeri. Jaoston kokoukset ovat avoimia kaikille ISYY:n jäsenille ja kutsuvieraille.

Jaoston puheenjohtaja vastaa jaoston toiminnasta ja toiminnan organisoimisesta. Jaoston puheenjohtaja toimii myös yhteistyössä ISYY:n hallituksen edunvalvontasektorin vastaavien kanssa sekä ISYY:n edunvalvontasihteerin kanssa. Lisäksi jaostojen puheenjohtajat ovat ISYY:n kampusvaliokunnan jäseniä, joka on ISYY:n paikallisesta toiminnasta päättävä ja paikallista toimintaa toteuttava elin Kuopion kampuksella.

Puheenjohtajana pääset kehittämään johtamis- ja delegointitaitojasi, kuulemaan ja vaikuttamaan ajankohtaisiin edunvalvontasektorin asioihin sekä järjestämään ISYY:n toimintaa kampusvaliokunnan (esim. Kampusrysäys, itsenäisyyspäivä ja vappu) ja jaoston (hengailuillat, Kirjan- ja ruusun päivä, Hymy- ja valitusviikot) kautta Kuopion kampuksella.

Jotta hakijoihin ehditään tutustua ennen kokousta, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi tehtävään sähköpostitse edunvalvontasihteeri Mikko Aaltoselle osoitteeseen koso@isyy.fi ennen jaoston seuraavaa kokousta. Jaoston puheenjohtajaksi esitettävä henkilö valitaan Edunvalvontajaoston kokouksessa, joka pidetään maanantaina 4.12. Sektorin saunatilassa (Puijonkatu 23) klo 18 alkaen. Lopullinen valinta tehdään ISYY:n edustajiston kokouksessa 8.12.2017.

Lisätietoja:

Mikko Aaltonen, Edunvalvontasihteeri, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, koso@isyy.fi, p.044 576 8414
Ville Miettinen, Kuopion edunvalvontajaoston puheenjohtaja, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, villemj@student.uef.fi, p. 050 571 5577

Päivitetty 29.11.2017: Hakemuksen lähettäminen tehtävään