Ajankohtaista

21.08.2017

Lehtiä Ilosaaressa Joensuu Areenalla 6.10.2017 – Osta lippusi ISYY:n Joensuun toimistolta

Syksyn suurin sisäfestivaali Lehtiä Ilosaaressa järjestetään Joensuu Areenalla 6.10.2017, ja jälleen kerran isompana ja kauniimpana kuin koskaan aiemmin! Ovet avautuvat klo 18 ja viimeiset soinnut kuullaan yöllä puoli kahden aikoihin.

ARTISTIT:

Antti Tuisku
Jenni Vartiainen
JVG
Pyhimys
Teflon Brothers

Kesä ei siten lopu vaikka lehdet tippuvatkin puista, se jatkuu pitkälle lokakuulle saakka!

Lippuja myynnissä myös ISYY:n kampustoimistolla

Voit ostaa lippusi Lehtiä Ilosaaressa -festareille myös ISYY:n kampustoimistolta Joensuusta (Yliopistokatu 7, Haltia, 2. krs.). Opiskelijaliput maksavat 25 euroa ennakkoon ja lippuja on saatavilla rajoitettu määrä. Huomioithan, että lippua ostettaessa sekä tapahtumaan saavuttaessa tulee esittää opiskelijakortti tai muu opiskelijatodistus. Opiskelijalippuja voi ostaa myös Karelia ammattikorkeakoulun opiskeljajärjestö POKA:n toimistoista.

Normaalin Lehtiä Ilosaaressa -ennakkolipun hinta on 35 euroa (sis. alv. 10 %).

Molempia festivaalin lippuja on saatavilla myös Tiketistä ja Lippupisteen kautta ja näissä käyvät maksutapana myös kulttuurisetelit. Lipun hintaan lisätään palvelumaksu. Alle 5-vuotiaat pääsevät tapahtumaan maksutta huoltajansa seurassa. Vammaisen henkilön henkilökohtainen avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi.

Pääsylippu vaihdetaan tapahtumaan saavuttaessa kulkutunnisteena toimivaan rannekkeeseen. Ennakkovaihto on mahdollista Ravintola Kerubissa festivaaliviikon aikana. Ranneke on hyvä vaihtaa jo ennakkoon, sillä ehkäistään ruuhkaa festivaalin portilta.

Lue lisää:

Lehtiä Ilosaaressa