Ajankohtaista

13.02.2014

Liikuntailtapäivänä opiskelijat ovat liikkeessä rehtorin luvalla

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY)

Tiedote 13.2.2014
Vapaa julkaistavaksi: heti

Liikuntailtapäivänä opiskelijat ovat liikkeessä rehtorin luvalla

Itä-Suomen yliopistossa vietetään 18.2.2014 liikuntailtapäivää, mikä tarkoittaa sitä, että päivä on vapautettu rehtorin päätöksellä opetuksesta klo 12.15 alkaen. Tarkoituksena on saada yliopiston opiskelijat ja henkilökunta ylös, liikkeelle ja urheilun pariin.

Ylioppilaiden Terveydenhoitosäätiön (YTHS) vuoden 2012 Korkeakouluopiskelijoiden terveystutkimus osoittaa, että opiskelijat eivät liiku terveytensä kannalta riittävästi: Jopa viidennes yliopistojen opiskelijoista liikkuu korkeintaan kolme kertaa kuukaudessa.

– Opiskelusta vapaa liikuntailtapäivä on kiireisen opiskelijaelämän keskellä eläville hyvä muistutus siitä, kuinka tärkeää liikunta oman jaksamisen kannalta on, kertoo Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan vapaa-ajan sihteeri Juho Mutanen.

Opiskelijoille on liikuntailtapäivänä tarjolla runsaasti erilaisia liikunnallisia aktiviteetteja sekä erikoistarjouksia paikallisiin liikuntapalveluyrityksiin.

Liikuntailtapäivän tapahtumat ovat Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) organisoimia.

Lisätietoja:

Juho Mutanen, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan vapaa-aika- ja liikuntasihteeri, p. 050 346 9620, vapaa-aika@isyy.fi

Lue lisää:

Joensuun liikuntailtapäivän ohjelma
Kuopion liikuntailtapäivä ohjelma
Savonlinnan liikuntailtapäivän ohjelma