Ajankohtaista

26.05.2015

Liikuntatuutoreita haetaan Joensuun ja Savonlinnan kampuksille

Hakukuulutus: Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) hakee Joensuun ja Savonlinnan kampuksille liikuntatuutoreita.

Mitä on liikuntatuutorointi:
Liikuntatuutoroinnin tarkoituksena on kouluttaa korkeakouluympäristöön liikunnan vertaistuutoreita. Liikuntatuutorit tutustuttavat opiskelijat korkeakoulun liikuntapalveluihin ja järjestävät tuutoriryhmälleen matalan kynnyksen liikuntaa, kuten lajikokeiluja. Liikuntatuutorit tukevat toiminnallaan korkeakoulujen liikuntakulttuuria ja yhteisöllisyyttä.
Liikuntatuutoroinnin tavoitteena on saavuttaa myös terveytensä kannalta riittämättömästi liikkuvia opiskelijoita myönteisessä ilmapiirissä toiminnallisin ja kannustavin keinoin. Liikuntatuutoroinnin avulla luodaan korkeakouluihin uudenlaista liikuntakulttuuria, jonka avulla terveytensä kannalta riittämättömästi liikkuvat saavat myönteisiä kokemuksia liikkumisesta, mikä kannustaa kokeilemaan muutakin liikuntaa esimerkiksi korkeakouluympäristössä.

Kuka voi hakea:
Liikuntatuutoreina voivat toimia tavalliset vertaistuutorit tai muut innokkaat opiskelijat. Oleellista on opiskelijan innostus liikuntaan, ei niinkään oma urheilullisuus. Liikuntatuutorit saavat myös koulutusta toimintansa tueksi.

Hakeminen:
Kerro meille itsestäsi ja ilmoittaudu mukaan täyttämällä hakulomake viimeistään 14.8.2015 klo 12:00 mennessä.
Hakulomake löytyy täältä.

Lisätiedot:
Antti Kurronen, ISYY:n hallituksen vapaa-aikavastaava, puh. 044 576 8405, antti.kurronen@isyy.fi
ISYY:n vapaa-ajansihteeri, puh. 050 346 9620, vapaa-aika@isyy.fi