Ajankohtaista

29.04.2014

Miesairuita tarvitaan lisää Joensuun kampuksen promootiossa!

Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampuksen tohtoripromootio järjestetään 28.–30.8.2014. Kolmipäiväisessä juhlassa on useita erilaisia tilaisuuksia, joissa tarvitaan opiskelija-airuita avustamassa järjestelyissä. Airuita on jo ilmoittautunut yli 20, joten tiedossa on hyvä tiimi eikä kukaan joudu yksin vastuuseen tehtävistä!

Miesairuita kaivataan vielä lisää! Voit ilmoittautua opiskelija-airueksi lomakkeella 16.5.2014 mennessä.

Airueen tehtävät

Airuena toimiminen on kunniatehtävä. Airuet avustavat promootiotapahtumissa juhlamenojen ohjaajaa ja yliairutta. Heillä on monenlaisia tehtäviä, jotka jaetaan yliairuen johdolla. Airuet muun muassa kantavat lippua, opastavat osallistujia ja yleisöä eri tilaisuuksissa, ottavat promovendien tohtorinhatut vastaan ja järjestävät ne paikoilleen, ojentavat tohtorinhatun ja diplomin promoottorille promootioaktissa, ovat mukana promootiokulkueessa ja voivat osallistua tarvittaessa myös promootiotanssiaisiin promovendin tanssipartnerina. Airuille laaditaan ohjeistus ja ohjelma, josta jokainen näkee oman tehtävänsä eri tilaisuuksissa. Airuille järjestetään myös tiivis koulutus elokuun viimeisellä viikolla juuri ennen promootiojuhlaa. Koulutuksen tarkemmista ajankohdista ilmoitetaan myöhemmin.

Airuet voivat osallistua juhlan ohjelmaan kuuluviin ruokailuihin maksutta torstaina ja perjantaina. Lauantain promootioristeilyllä on mukana neljä airutta, jotka voivat nauttia risteilylounaan veloituksetta. Lisäksi airuille jaetaan lounasliput yliopistokampuksen ravintolaan niille päiville, jolloin he osallistuvat promootioon.

Promootion ohjelma

Savonlinnan kampukselta tuleville opiskelija-airuille varataan tarvittaessa majoituspaikkoja yliopiston vierashuoneilta. Näitä voi kysyä promootiosihteeriltä, kaisu.kortelainen(at)uef.fi.

Airuet saavat 2 op laajuisen opintosuoritusmerkinnän: 1131006 Osallistuminen hallinto- ja työryhmätyöskentelyyn, 2 op, arvostelu hylätty/hyväksytty

Lue lisää:

Ilmoittaudu airueksi

Lisätietoja:

Kaisu Kortelainen
Promootiosihteeri
Itä-Suomen yliopisto
PL 111
80101 Joensuu

Työhuone: Aurora-rakennus, huone 3023
puh. 02944 58032 / 050 562 3565
sähköposti: kaisu.kortelainen(at)uef.fi

 

Julkaistu 29.4.2014