Ajankohtaista

16.03.2018

Mikä ISYY: Jaostot

#mikäISYY sarjaa jatketaan jaostojen esittelyllä!

Tiesitkö, että ISYYn toimintaan kuuluu myös kolme erilaista jaostoa? Jaostojen tehtävänä on toimia yhteenliittymänä ISYYn, ainejärjestöjen ja kerhojen välillä. Ne antavat jäsenistölle mahdollisuuden vaikuttaa entistä enemmän ylioppilaskunnan toimintaan sekä samalla tuovat toimintaa lähemmäksi opiskelijoita. Jaostojen puheenjohtajat valitaan vuosittain edustajiston hyväksynnällä.

Joensuun ja Kuopion kampuksilla toimivat jaostot ovat edunvalvontajaosto, vapaa-ajan jaosto ja järjestöjaosto. Savonlinnan kampuksella ainejärjestöt hoitavat jaostojen tehtäviä.

Edunvalvontajaosto

Edunvalvontajaoston kokouksiin voivat osallistua kaikki koulutus- ja sosiaalipoliittisista asioista kiinnostuneet. Jaoston kokouksissa keskustelun aiheina ovat koulutuspolitiikan ajankohtaiset kiemurat sekä opiskelijoihin liittyvät sosiaalipoliittiset solmut.

Vapaa-ajan jaosto

Vapaa-ajan jaoston toimintaan osallistuvat ainejärjestöjen valitsemat edustajat ja kerhojen puheenjohtajat. Jaoston kokouksissa ja tapaamisissa keskustellaan järjestöjen tulevista tapahtumista ja tapahtumien järjestelyyn liittyvistä asioista.

Edunvalvontajaosto ja vapaa-ajan jaosto ovat avoimia kaikille ylioppilaskunnan jäsenille.

Järjestöjaosto

Lisäksi toimii vain ainejärjestöjen puheenjohtajille tarkoitettu järjestöjaosto. Jaoston tarkoituksena on koota kampuksien ainejärjestöjen puheenjohtajat saman pöydän ääreen ja täten voimistaa kampusten ainejärjestöjen yhteistyötä.

Lue lisää:

Mikä ISYY: Henksu
Mikä ISYY: Hallitus
Mikä ISYY: Edustajisto
Mikä ISYY: ISYY pähkinänkuoressa 

ISYY: Jaostot