Ajankohtaista

18.09.2017

Saimaalta Susirajalle -excursio Savonlinnan ja Joensuun opettajaopiskelijoille 2.11.

Savonlinnan OKL:n muuton vuoksi Itä-Suomen yliopisto tarjoaa Savonlinnan kampuksen opiskelijoille mahdollisuuden päästä tutustumaan Joensuun kampukseen, kaupunkiin ja paikallisiin opettajaksi opiskeleviin tänä syksynä. Ohjelmaan sisältyy kampussiirron ajankohtaiskatsaus, jossa yliopiston eri tahot kertovat omasta valmistautumisestaan ja palveluistaan Joensuussa syksyllä 2018. Tämän lisäksi ohjelmassa on tutustumista Joensuun kampuksella sekä kaupungin keskustassa. Päivän päätteeksi on vielä tarjolla iltaohjelmaa Kerubissa.

Tapahtumaan voivat osallistua kaikkien Savonlinnan kampuksella opiskelevien lisäksi myös kaikki Joensuussa opettajaksi opiskelevat. Savonlinnalaisten osallistujien osalta kerätään ilmoittautumisten yhteydessä tiedot paluubusseista. Joensuulaisten opiskelijoiden toivotaan osallistuvan kaikkiin ohjelmaosuuksiin alkaen bussien saapumisesta kampukselle noin klo 11:30.

Savonlinnalaisille järjestetään busseja siten, että kaikki halukkaat osallistujat pääsevät mukaan. Kaikki bussit lähtevät Joensuuhun samaan aikaan torstaina aamulla. Paluumatkan osalta osallistujilla on mahdollisuus palata eri aikoihin ja paluubussit ajoitetaan osallistujien toiveiden mukaisesti (tiedot kerätään ilmoittautumisessa). Mikäli riittävästi yöpymismahdollisuuden haluavia osallistujia ilmoittautuu tapahtumaan, yliopisto on luvannut järjestää yöpymiseen tilat Joensuun kampukselta.

Päivän aikataulu (pieniä muutoksia voi vielä tulla) 2.11.:
klo 8:30 – Lähtö Savonlinnasta
klo 11:00 – Bussit Rantakylän norssilla
klo 11:30 – Yhteinen lounas Joensuussa (omakustanteinen)
klo 12–14 – Ajankohtaiskatsaus kampussiirrosta
klo 14–16 – Kampuskierros
klo 16–18 – Kaupunkikierros keskustan alueella
Klo 18:30 – 1. paluuvaihtoehto lähtee Savonlinnaan
klo 18:30 – Kerubi avautuu illalliskortin omaaville osallistujille
klo 20:00 – Kerubi avautuu kaikille
klo 22:00 – 2. paluuvaihtoehto lähtee Savonlinnaan
klo 02:00 – 3. paluuvaihtoehto lähtee Savonlinnaan
klo 8:00(?) – Aamubussin lähtö

Ilmoittautuminen on auki ja päättyy perjantaina 29.9. Ilmoittautumisaikaa on melkein kaksi viikkoa ja ilmoittautumiset hoidetaan sähköisesti.

Ilmoittautumislomake tapahtumaan

Tapahtuma on itsessään maksuton kuljetusten ja ohjelman osalta ja yliopisto tarjoaa pienimuotoista välipalaa ennen kaupunkikierroksen alkua.

Tämän lisäksi osallistujat voivat halutessaan ostaa illalliskortin Kerubiin, jolla iltabile-paikkaan pääsee muita aikaisemmin. Illalliskorttiin sisältyy buffetti Kerubissa. Kortin hinta on 15 € ja se tulee maksaa ylioppilaskunnan toimistolle Savonlinnassa tai Joensuussa viimeistään perjantaina 6.10.