Ajankohtaista

22.02.2018

SYL ETSII: kahta sosiaalipolitiikan asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen

Suomen ylioppilaskuntien liitto (SYL) ry: n tiedote. 16.02.2018

Oletko kiinnostunut opiskelijoiden toimeentulosta, terveydestä, asumisasioista, yhdenvertaisuudesta tai edellisten yhdistelmästä? Sykkiikö sydämesi opiskelijaliikkeelle ja uusille haasteille? Onnistuuko sinulta vaikuttamistyö, innostaako politiikka ja osaatko vieläpä viestiä työstäsi? Ehkäpä sinulla on jo valmiita verkostoja, joita voisit hyödyntää uudessa työssäsi?

Jos vastasit ainakin osaan kysymyksistä kyllä, mahtavaa – saatat olla etsimämme henkilö! Haemme nyt kahta uutta sylliläistä

SOSIAALIPOLITIIKAN ASIANTUNTIJOIKSEMME

kokoaikaisiin (32,5 tuntia viikossa), toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin.

Tässä on sinulle mainio tilaisuus päästä kehittämään osaamistasi ja luomaan myös uutta osana vaikuttajatiimiämme. Me olemme kaikkia Suomen ylioppilaskuntia ja n. 130 000 yliopisto-opiskelijaa edustava, tehokas yhteiskunnallinen vaikuttajaorganisaatio. Olemme SYL:ssa kiinnostuneita opiskelijan paremmasta huomisesta, suomalaisesta ja eurooppalaisesta koulutus- ja sosiaalipolitiikasta, työelämäkysymyksistä sekä kansainvälisestä toiminnasta ja kehitysyhteistyöstä.

Rekrytoimme molemmat sosiaalipolitiikan asiantuntijamme samaan aikaan, joten sinulla on oivallinen mahdollisuus vaikuttaa tulevan työsi sisältöön heti alusta alkaen. Otamme rekrytoinnissa huomioon hakijoiden eri vahvuudet ja toiveet, ja valitsemme uuden sopokaksikkomme parhaan kokonaisuuden perusteella. Kerrothan siis rohkeasti hakemuksessasi vahvuuksistasi, toiveistasi ja motivaatiostasi mahdollisia tulevan työsi sisältöjä kohtaan!

Sopoasiantuntijoidemme työnkuvat tulevat rakentumaan mm. seuraavista kokonaisuuksista:

– toimeentulo
– terveys
– asuminen
– yhdenvertaisuus
– maakunta- ja kunta-asiat
– sukupolvien välinen oikeudenmukaisuus
– eläkkeet
– työelämäasiat

Edellä mainitun lisäksi katsomme hakijoille eduksi ylioppilaskuntakentän tuntemuksen, viestinnälliset valmiudet, korkeakouluopinnot sekä poliittisten prosessien ymmärryksen.

Tarjoamme sinulle mainion näköalapaikan suomalaisen järjestö- ja vaikuttajakentän ytimeen. SYL:ssa pääset oppimaan uutta, kehittämään itseäsi ja työnkuvaasi sekä käyttämään monipuolisesti osaamistasi SYL:n asiantuntijoista ja hallituksesta koostuvan edunvalvontatiimin osana. Lisäksi tarjoamme sinulle SYL:n työehtosopimuksen 4. palkkaluokan (2 480,35 €/kk) mukaista palkkaa mahdollisine koulutus- ja kokemuslisineen ja hyvät työsuhteen edut. Otathan rohkeasti yhteyttä, jos kiinnostuit tarjolla olevista työmahdollisuuksista!

Tehtäviä voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi pdf-tiedostoina osoitteeseen hakemukset@syl.fi viimeistään 1.3.2018. Työhaastattelut järjestetään 5.–7.3. SYL:n toimistolla Helsingissä osoitteessa Lapinrinne 2. Toivomme, että valituiksi tulevat voisivat aloittaa työssään mahdollisimman pian.

SYL korostaa toiminnassaan moniarvoisuutta ja ihmisten tasavertaisia mahdollisuuksia. Toivomme tehtävään eritaustaisia ja -sukupuolisia hakijoita. Tehtävään sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätiedot:

Työn käytännön sisällöistä voit kysyä nykyiseltä sopoasiantuntijaltamme Silja Silvastilta (p. 041 515 2233, etunimi.sukunimi@syl.fi) ja rekrytoinnista yleisemmin pääsihteeri Eero Manniselta (p. 045 631 7145, etunimi.sukunimi@syl.fi).

http://www.syl.fi
http://www.facebook.com/SYL. FIN