Ajankohtaista

17.03.2017

Tuutororihaku on päättynyt ja tuutorit valittu!

Vuoden 2017 tuutorihakuprosessi on saatu päätökseen. Varsinaisen 17.2. päättyneen haun jälkeen järjestetyllä lisähaulla saatiin paikkoja täytettyä. Myös seniorituutorihaku on päättynyt ja valinta tehty. Kansainvälisten maisteriohjelmien osalta olemme uudessa tilanteessa, kun uusien opiskelijoiden paikan vastaanottamiseen vaikuttavat monet seikat – nyt uutena asiana lukuvuosimaksut ja mahdolliset apurahapäätökset. Tilannetta seurataan ja varaudutaan sopivalla tuutorimäärällä vastaanottamaan myös uudet kansainväliset opiskelijat.

Suuret kiitokset kaikille innokkaille hakijoille ja onnittelut tuutoreiksi valituille! OPI-yksikkö kiittää myös kaikkia haun onnistumiseen myötävaikuttaneille! Tuutorointiprosessi etenee nyt jatkossa niin, että ensimmäiset tuutorikoulutukset järjestetään kampuksittain 4.-6.4. (Kuopio 4.4. + kaupungin organisoima Ömeising Reis -iltatapahtuma, Joensuu 5.4. ja Savonlinna 6.4.). OPI-yksikön Tulopalvelut -tiimi lähestyy vielä lähiaikoina yhteisten koulutusten osalta tuutoreiksi valittuja.

Tuutorivastaaville ja oppiainetuutoreille järjestetään tapaaminen/koulutustilaisuus (aiheena tuutoreiden koulutukset) to 27.4. klo 12-15 (paikat ovat B101 (Joensuu), MS307 (Kuopio) ja A130 (Savonlinna). Tiedotamme myös tästä lisää. Tuutorileirit järjestetään Kuopion Hirvijärvellä 15.-16.5. (Kuopion kampus) ja 31.5.-1.6. (Joensuun ja Savonlinnan kampukset). Kv-maisterituutoreiden ja ja vaihtarituutoreiden yhteiset koulutukset järjestetään elokuussa (ajankohta sovitaan huhtikuun koulutuksessa). Tuutoreiden koulutukset jatkuvat elokuussa kampuksittain ennen uusien opiskelijoiden opintojen aloittamista 28.-30.8. (Kuopio 28.8., Joensuu 29.8. ja Savonlinna 30.8.). Koulutukset ovat tuutoreille pakollisia. Uusien opiskelijoiden orientaatioviikot käynnistyvät UEFin kampuksilla 1.9.

Lisätietoja Kamussa.