Ajankohtaista

15.09.2014

Uusintakuulutus: Vuosijuhlamestari

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta hakee

Vuosijuhlamestaria

ISYY:n vuosijuhliin 2015.

Vuosijuhlamestarin tehtävänä on organisoida ylioppilaskunnan vuosijuhlan valmisteluja ja juhlan toteutus. Työnkuvaan kuuluu yhteistyökumppaneiden hankkiminen vuosijuhlaan, vuosijuhlien valmistelun koordinointi mm. juhlapaikan varaaminen, juhlien ohjelman rakentaminen ja kutsujen lähettäminen. Vuosijuhlamestari hoitaa juhlien valmistelusta ja toteuttamisesta merkittävimmän osan, mutta hänellä on tukenaan vuosijuhlatyöryhmä. Lisäksi tehtäviin kuuluu mahdollisen vuosijuhlaviikon ohjelman suunnittelu yhdessä työryhmän kanssa.

Vuosijuhlat pidetään 14.3.2015 Joensuussa

Vuosijuhlamestarilta odotetaan omaa aktiivisuutta, sitoutuneisuutta, kykyä asioiden organisointiin ja taitoa johtaa vuosijuhlatyöryhmän toimintaa. Aikaisempi kokemus vuosijuhlien tai muiden vastaavanlaisten tapahtumien järjestämisestä sekä markkinointikokemus katsotaan eduksi.

Hakijalta edellytetään tuntemusta vuosijuhlista, organisointitaitoja, yhteistyökykyä, oma-aloitteista asennetta ja palveluhenkisyyttä. Ylioppilaskunnan organisaatioon ja toimintaan voit tutustua osoitteessa www.isyy.fi.

Vuosijuhlamestarin tehtävä on projektiluonteinen. Tehtävä on työajaltaan joustava toimi ja täytetään määräaikaiseksi työsuhteeksi, päättymään vuosijuhlaprojektin päätyttyä. Vuosijuhlamestarin työssä on kiinteä 500 euron korvaus sekä 25 % provisio yhteistyökumppanuuksista. Työ alkaa heti, kun se tehtävään valitulle on mahdollista.

Hakemukset ja ansioluettelot jätetään ylioppilaskunnan hallituksen puheenjohtajalle sähköisesti puheenjohtaja@isyy.fi. Hakuaika päättyy keskiviikkona 1.10.2014 klo 12.00. Haastateltavaksi kutsuttaville hakijoille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti.

Lisätietoja:

pääsihteeri Janne Mertanen, paasihteeri@isyy.fi, 044 576 8417
Hallituksen puheenjohtaja Paula Martikainen, puheenjohtaja@isyy.fi, 044 576 8400

 

Julkaistu 15.9.2014