Ajankohtaista

12.03.2015

Hallituksen selonteko jäsenistölle – helmikuu 2015

Hallituksen jäsenet ovat perehtyneet omiin sektoreihinsa ja ryhmäytyneet keskenään Viitakossa sekä käyneet Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) avausseminaarissa. Helmikuussa työtä ovat teettäneet tulevat vuosijuhlat sekä toimintasuunnitelman toteuttamissuunnitelman työstäminen. Hallitus kävi tapaamassa akateemista rehtoria ja sopi hänen kanssaan säännölliset tapaamiset loppuvuodeksi.

Hallituksen päivittäiseen selontekoon voit tutustua kokonaisuudessaan: Hallituksen päivittäinen selonteko, helmikuu 2015 (pdf)

Juho Pulkka (puheenjohtaja)
Juho vietti pitkiä päiviä ja iltoja toimintasuunnitelman toteuttamissuunnitelman parissa, joka saatiin kasaan kuun lopussa. Juho oli myös järjestämässä järjestökoulutusta Kuopiossa helmikuussa. Lisäksi hän suunnitteli ylioppilasliikkeen yhteistä eduskuntavaalikampanjaa ja veti ehdokaspaneelin ISYY:n Eduskuntavaalistartissa Lukemalla. Puheenjohtamme edusti myös ISYY:tä Oulun yliopiston ylioppilaskunnan (OYY) 55-v. vuosijuhlilla.

Tuomas Hiltunen (1. varapuheenjohtaja)
Tuomas on paiskinut hommia erityisesti eduskuntavaalien parissa, suunnitellen ISYY:n omaa ja ylioppilaskuntien yhteisiä vaalikampanjoita. Tuomas on palaveerannut sidosryhmiemme kanssa ja tavannut muun muassa MEP Merja Kyllösen. Lisäksi Tuomas oli järjestämässä Joensuun järjestökoulutusta.

Roope Pellinen (2. varapuheenjohtaja)
Roope ehti osallistua SYL:n avausseminaariin ja Joensuun järjestökoulutukseen, mutta joutui valitettavasti pyytämään eroa hallituksesta henkilökohtaisista syistä. Muut hallituslaiset ottivat kuitenkin väliaikaisesti kopin vapaa-ajan sektorista ennen uuden hallitusjäsenen valintaa.

Sami Gabbouj (viestintä ja yritysyhteistyö)
Sami neuvotteli ISYY:lle yhteistyösopimuksen Olvin kanssa kattamaan suuret ISYY:n tapahtumat kaikilla kampuksilla. Sami järjesti myös ISYY:lle ja SAVOTTA:lle yhteisen verkkoblogin Savon Sanomiin. Lisäksi Sami osallistui Kuopion kaupungin opiskelijatapaamiseen ja oli mukana järjestämässä Winterfestiä. Sami kävi myös edustamassa ISYY:tä Preemion 14-v. vuosijuhlilla.

Arshad Haroon (KV-asiat ja KV-tuutorointi)
Arshad jatkoi International Advisory Boardin toiminnan suunnittelua. Hän piti myös esittelyn ISYY:stä uusien, Kazakstanista tulleiden opiskelijoiden orientaatiossa. Lisäksi hän on tavannut Export Finnish -projektin toimijoita.

Heljä Hietala (työelämä ja yritysyhteistyö)
Heljä on tehnyt hurjasti töitä ISYY:n vuosijuhlien ja vuosijuhlaviikon parissa. Juhlakiireiden keskellä Heljä ehti myös järjestää ISYY:lle ja POKA:lle kerran 3. viikossa julkaistavan blogin Karjalaiseen. Heljä osallistui myös Joensuun järjestökoulutukseen.

Maria Jauhiainen (koulutuspolitiikka)
Mariaa ovat työllistäneet erityisesti vuosijuhlat sekä hakemus Oppimisympäristöjen kehittämishankkeeseen. Maria kävi Kuopion sekä Joensuun koulutuspoliittisten jaostojen kokouksissa, joissa keskusteltiin opinto- ja uraohjauspalveluista sekä opintopsykologeista. Lisäksi Maria on sunnitellut Joensuun Hymy- ja valitusviikkoja.

Antti Kurronen (KV-asiat ja tuutorointi)
Antti on jatkanut KV-opiskelijoiden ABC-oppaan työstämistä ja uppoutunut myös tuutorointiasioihin. Antti osallistui myös Joensuun järjestökoulutukseen. Hän kävi myös tapaamassa kummiainejärjestöään Fides Ostiensisia ja osallistui ISYY:n Eduskuntavaalistarttiiin.

Piia Tiainen (sosiaalipolitiikka ja kehitysyhteistyö)
Piia on suunnitellut vuosijuhlia, ollut kouluttamassa Kuopion järjestökoulutuksessa sekä järjestämässä Winterfestiä. Lisäksi Piia osallistui ISYY:n Eduskuntavaalistarttiin ja SYL:n kehitysyhteistyötapaamiseen. Piia on myös käynnistellyt yhteistyötä Nyyti ry:n kanssa.