Ajankohtaista

21.02.2023

ISYY järjestää ensimmäistä kertaa ikinä Sober Discon Kuopiossa 21.3.

Tämän vuosikymmenen aikana alkoholittomista bileistä on tullut yhä suositumpia. Sen vuoksi ISYY järjestää korkeakouluopiskelijoille ensimmäistä kertaa ikinä Sober Discon eli alkoholittomat iltabileet Kulttuuriareena 44:ssä tiistaina 21.3. klo 19-01!

Sober Discossa pääset nauttimaan live-musiikista ja tanssimisesta sekä pitämään hauskaa ilman alkoholia. Illan aikana suun kostuttavat holittomat mocktailit ja limpparit. Parasta on se, että näistä bileistä ei tule krapulaa tai morkkista eikä tarvitse katsoa muiden alkoholin käyttöä!

Tapahtuma on avoin ihan kaikille korkeakouluopiskelijoille. Tapahtuman tarkoitus on edistää päihteettömämpää opiskelijatapahtumakulttuuria. Kaikki eivät halua lähteä baariin, mutta jokainen voi tulla Sober Discoon.

Ennakkolipunmyynti alkaa Kide.appissa 1.3. klo 13. Ennakkolipun hinta on 3 € (+ 0,5 € palvelumaksu), joka sisältää tapahtuman ainutlaatuisen haalarimerkin. Lippuja voi ostaa myös ISYYn toimistolta. Sober Discossa noudatetaan turvallisen tilan periaatteita.

Lue lisää Sober Discon ohjelmasta ja lipunmyynnistä alta löytyvän linkin takaa.

Lue lisää:

Isyy.fi, avautuu uuteen ikkunaan: Sober Disco

Lisätietoa:

Riina Pääkkönen, riina.paakkonen(at)isyy.fi, p. 044 491 6529