Ajankohtaista

02.12.2021

ISYYn hallitus vuodelle 2022 on valittu, puheenjohtajaksi Sami Tanskanen

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY)

Tiedote: 2.12.2021

Vapaa julkaistavaksi: Heti

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) edustajisto valitsi 1.12.2021 pidetyssä kokouksessaan ylioppilaskunnan puheenjohtajiston ja hallituksen vuodelle 2022.

Ylioppilaskunnan hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Sami Tanskanen, joka opiskelee kulttuurintutkimusta Itä-Suomen yliopistossa Joensuun kampuksella. Hän on toiminut kuluneena vuonna ISYYn hallituksen varapuheenjohtajana.

Hallituksen yhdeksän muuta jäsentä ovat varapuheenjohtaja Jimi Virkkala, Eetu Hyvönen, Laura Kangasoja, Matti Karhunen, Saara Myllynen, Kaisa Rautiainen, Pauliina Ryökäs, Sonja Soinne ja Ville-Pekka Timonen.

– Meillä on tässä hyvin kokenut ja vakuuttava hallitus, jonka kanssa saan kunnian lähteä ensi vuonna tekemään töitä ylioppilaskunnan ja sen koko jäsenistön eteen. Monen eri alan ja kokemustaustan vahvuuksilla pystymme vastaamaan monenlaisiin haasteisiin ja varmistamaan, että toiminta on saavutettavaa ja kestävällä pohjalla, kertoo hallituksen tuleva puheenjohtaja Sami Tanskanen.

Hallitus tekee tärkeää vaikuttamis- ja edunvalvontatyötä ISYYssä, yliopistossa ja kampuskaupungeissa sekä tarvittaessa myös valtakunnallisesti. Uusi hallitus järjestäytyy ja sopii vastuualueistaan ensimmäisessä kokouksessaan vielä ennen vuodenvaihdetta.

Ylioppilaskunnan edustajiston puheenjohtajaksi valittiin Emilia Honkanen. Honkanen opiskelee Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampuksella pääaineenaan International Business and Sales Management, ja hän on toiminut kuluneella toimikaudella ISYYn edustajiston varajäsenenä sekä talousvaliokunnan varapuheenjohtajana.

– Haluan toimia avoimena, kannustavana ja keskustelua avaavana puheenjohtajana ja edistää tällä tavoin avointa vuoropuhelua edustajistossa. Lisäksi haluan oppia tuntemaan edustajiston jäsenet hyvin, jolloin yhteistyökin on helpompaa, kertoo vuoden 2022 edustajiston puheenjohtaja Emilia Honkanen.

Edustajiston ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Wilma Poutanen ja toiseksi varapuheenjohtajaksi Roosa Ylikoski. Edustajiston puheenjohtajat johtavat ylioppilaskunnan ylintä päättävää elintä, 39-jäsenistä edustajistoa.

Lisätietoja:

Sami Tanskanen, hallituksen puheenjohtaja 2022, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, p. 044 576 8400, sami.tanskanen@isyy.fi

Emilia Honkanen, edustajiston puheenjohtaja 2022, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, p. 0400 447 463, emiliaho@uef.fi 

Sanna Heinonen, pääsihteeri, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, p. 044 576 8417, paasihteeri@isyy.fi