Ajankohtaista

20.12.2021

ISYYn tapahtumatuottajaksi Veera Salmela ja palvelusuunnittelijan sijaiseksi Niklas Leinonen

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) tapahtumatuottajaksi on valittu Veera Salmela ja palvelusuunnittelijan sijaiseksi Niklas Leinonen.

Salmela opiskelee Humanistisessa Ammattikorkeakoulussa kulttuurituottajaksi. Salmela on ollut tekemässä erilaisia tapahtumia, sekä tapahtumamarkkinointia ja -viestintää.

– Odotan innolla alkavaa työtä, joka varmasti tuo uusia haasteita ja upean joukon ihmisiä elämääni. Työ sopii loistavasti opintojeni loppuvaiheelle ja työsuhteen aikana onkin tarkoituksena valmistua kulttuurituottajaksi. Tiivis vuosi on tulossa, mutta uskon että energinen ympäristö, rohkeus ja organisointi vie kohti onnistumisia, kertoo Salmela.

Salmela aloittaa tehtävässään 3.1.2022.

Palvelusuunnittelijan sijaiseksi Niklas Leinonen

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) palvelusuunnittelijaksi on valittu Niklas Leinonen. Palvelusuunnittelijan tehtäviin kuuluu mm. SYKETTÄ-korkeakoululiikunnan järjestämistä Joensuussa sekä tapahtumien järjestäminen ja kehittäminen.

ISYYn hallitus teki valinnat kokouksessaan 9.12.2021.

Lue lisää:

Isyy.fi: Henkilökunnan yhteystiedot

Lisätietoja:

Sanna Heinonen, pääsihteeri, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, p. 044 576 8417, paasihteeri(at)isyy.fi

Vesa Janhunen, hallituksen puheenjohtaja, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, p. 044 576 8404, puheenjohtaja(at)isyy.fi